Пеевски иска Цацаров да разпита и Слави Трифонов

OFFNews Последна промяна на 30 януари 2016 в 16:17 18498 13

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че депутатът от ДПС Делян Пеевски ще бъде призован на разпит във връзка с твърдения на бившата съдийка Румяна Ченалова. Ще се отзова на призоваването ми за пореден път в прокуратурата, защото спазвам законите, коментира Пеевски пред ПИК. 

Пеевски обяснява, че не е гледал интервюто на Цацаров по Нова тв, защото не гледа телевизия. "Не ми е ясно какви са формалните основания да бъда викан точно аз по твърденията на Ченалова. Това ще бъде поредното ми призоваване. Вече бях викан многократно по сигнали и доноси на "Протестна мрежа", в които нямаше никакво основание", коментира депутатът. 

"От това, което чета по медиите, е наистина скандално, че лицето Слави Трифонов все още не е призовано на разпит в прокуратурата и не му е потърсено обяснение за заплахите към собственика на Вашата медия и редакционния екип(Недялко Недялков). Странно е, че прокуратурата не търси отговорност на Иво Прокопиев във връзка със сигналите, които са подавани срещу него от държавните институции. Искам да призова главният прокурор да мери с еднакъв аршин и да съди обективно. Призовавам го както аз ще се явя на разпит, така светкавично да извика на разпит и Слави Трифонов и Иво Прокопиев поради причината, че всички сме равни пред закона", допълва Пеевски. 

Според него след днешния ден е станало ясно, "че аз нямам никакво влияние върху прокуратурата и цялата съдебна система, както някои се опитваха да внушават". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.01 2016 в 10:40

„Същата вечер от екрана на бТВ Трифонов заяви:
„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов. С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“.“


Нидялко дай му! Той те обича!!! Не брой карамфилите, любовта е сляпа.

31.01 2016 в 09:46

Знаех си аз, че Пеевски ще разпитва Цацаров, а не както беше обявено.

30.01 2016 в 23:16

Абе дебел турски плъх а кажи ти откъде ти е милиардчето? Кой позволи на фирми с поставени лица да ти инжектират над 100 милиона от кредити през ктб и кой ти каза да си изтеглиш парите от там ден преди да я затворят.. мамчето като шефка на тотото откъде събра толкова пари от няколкото еднакви тиража ли?

30.01 2016 в 22:24

яжте повече билоско, скъпи сънародници, даже ще ви препорачам една забравена рецепта - тарнак чорба

30.01 2016 в 18:19

Тоя па Тюфлек какъв е да казва на другия Тюфлек какво да прави. Духайте майни.

30.01 2016 в 18:05

А па я си мислим, че от толкоз каляне на Пеевски взе да става симпатичен. =)

30.01 2016 в 17:58

Пеевски е мъж на място - направил си е парите и мястото в държавата и работи протестърите и реформаджиите лекичко и насън.

А те се съдират от зор и въпреки цялото им фрийк шоу, пак не могат да кажат къде точно бърка.

Много яко копеле.

30.01 2016 в 17:41

Пеевски спазвал законите, егати вица. До скоро с деклариран стар Опел, днес с милиони недекларирани левове с неясен произход. Спазване на законите и удобното избягване на някои от законите.

30.01 2016 в 17:40

Това вече трябва да е официалното представяне на Слави като новия политически и икономически субект и равностойна и респектираща алтернатива на Пеевски и ДПС. С една дума - менюто е боб със зеле, кеф ви боб, кеф ви зеле.

30.01 2016 в 17:40

Това вече трябва да е официалното представяне на Слави като новия политически и икономически субект и равностойна и респектираща алтернатива на Пеевски и ДПС. С една дума - менюто е боб със зеле, кеф ви боб, кеф ви зеле.