Недялко Недялков дава Слави Трифонов на прокурор

OFFNews Последна промяна на 28 януари 2016 в 16:16 39447 31

Собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков дава на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията. Според агенцията в него е имало физически закани. 

ПИК разказва, че Слави Трифонов изпратил в редакцията им 20 червени карамфила. Те разчели това като мафиотско послание в стила на мутрите и ВИС 2, защото четен брой цветя се изпращат на погребение.

Ден по-късно куриер донесъл друго писмо, подписано саморъчно от Трифонов и на бланка на фирмата му „Седем осми“, което според ПИК съдържало физически закани.

По този повод Недялков е подал жалби в Градска прокуратура и СДВР. Като веществени доказателства са предоставени и писмата.

Ето и хронологията на събитията.

Във вторник в ПИК е публикувано интервю, в което Ицо Петрофф твърди, че Слави Трифонов е с хомосексуални наклонности. 

Същата вечер от екрана на бТВ Трифонов заяви: 

„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов. С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“ .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.02 2016 в 10:07

Славчо, не можеш да заблудиш никого, че си гей. Не се прави на интересен, защото се излагаш по този начин.

12.02 2016 в 23:23

Крадеца вика дръжте крадеца!
С Недялко в Благевград колко сме се забавлявали заедно, не си го давам на Слави.

05.02 2016 в 16:15

Нидялко, ....дай му бе! Не го мъчи!
Той те обича!!!
Не брой карамфилите, любовта е сляпа.

30.01 2016 в 09:52

Така се действа. Този Недялко като пускаше гадни новини или снимаше министри по бански и се гавреше с тях - нищо. Ама на него му изпратиха 20 рози и интимен гел и той орева ортълъка. Пада му се. Пожелавам същото на останалите като него. Намери си майстора. БРАВО НА Слави!

30.01 2016 в 09:13

Браво на Слави !С такива отрепки като тоя от ПИК сан=мо по такъв начин.

29.01 2016 в 21:30

„Същата вечер от екрана на бТВ Трифонов заяви:
„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов. С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“.“


Нидялко дай му! Той те обича!!! Не брой карамфилите, любовта е сляпа.

29.01 2016 в 17:35

offnews=PIK=Blitz=standart i tn

29.01 2016 в 16:33

Слави да си пие хапчетата редовно. Нали като си публична личност трябва да те плюят. Още повече, че това е истина.

29.01 2016 в 13:49

Сплъстеняка, бившо глаДно редакторче на пеевски парцал публикува дословно какво бил рекъл учиндолския виолист. Ами да беше "публикувал" "твоерението" на Пърдялко бе!
Краставите магарета трябва да се поддържат, не ли?

На тъмносините шимпанзета с червени задници да кажем, че тоА случай не е като оня случай на "Придни ми Радке".
Га изкарате фотка на славин да си снима кафявата точка сам, тогава може и да претендирате, че са "идентични" случаите.
Дотогава - "Пръдни ми Радке, да седна" за вас!

29.01 2016 в 13:44

Не съм го гледал Слави от 10 години сигурно, но съм 100% съгласен с действията му. Това лайно Недялко е толкова долен, че ако има карма сигурно в следващия си живот ще е земен червей. Надявам се искрено Недялко да не може да спи от тук нататък от страх да не го завари някъде бате Славчо.