Партията на Путин поздрави новия лидер на АБВ

OFFNews 27 януари 2017 в 14:33 5454 4

От партията на руския президент Владимир Путин - „Единна Русия“ поздравиха Константин Проданов за избора му за председател на АБВ. Висши членове на ръководството на най-голямата руска политическа сила изразиха надежда за това, че в най-скоро време представители на двете политически сили ще проведат среща на високо равнище. 

Това стана ясно по време на визитата на члена на Изпълнителното бюро на АБВ Румен Петков в Москва, съобщиха от АБВ.

В руската столица Петков проведе разговор с депутата от „Единна Русия“ и председател на „Групата за приятелство с България“ - Александър Василенко, който пожела успех на новото ръководство на Алтернатива за българско възраждане. По време на срещата бе обсъдена и подготовката за изложба в Москва на експонати от Военноисторическия музей в Плевен, по повод 140-та годишнината от освобождението на града и България. Разгледани бяха и възможностите за работа по предложението за отпадане на санкции между ЕС и Русия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

1

Лопе де Вега

27.01 2017 в 14:53

Ама да отпуснат повече пари за "партийни нужди"! В краен случай може и рубли. Тука има едни дребни, злобни и нахални същества, които трябва да бъдат хранени добре, за да хапят когото трябва.

Поздрав!