Quantcast

Москов на руски към БСП: Трябва да се пие по-малко (видео и снимки)

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2016 в 13:40 14206 19

Остър спор възникна между здравния министър Петър Москов и опозицията в лицето на БСП по време на днешните дебати в парламента.

В Народното събрание днес текат дебати за вота на недоверие, а напрежението се покачи с качването на Москов на парламентарната трибуна.

На микрофона се чу и как здравният министър казва на руски "Трябва да се пие по-малко".

След думите на Москов "вие сигурно не сте били другаде, освен в Правителствена болница", народният представител Таско Ерменков се приближи агресивно до здравния министър.

Не стана ясно какво казва депутатът от БСП на Москов, но след това думите на Москов бяха - "Не можеш да дебатираш с толкова озъбени идеологии. Плюнка".

Основните аргументи на Москов са, че опозицията не може да спори с фактите, които говорят, че здравният министър си върши работата добре. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2016 в 19:03

№ 5 -Нашата БСП никога няма да се промени в тази посока ,в която си я представяш ти...но да не би да смяташ "герб" за дясна партия и нейното управление -да не би да го смяташ за дясно?Нито "герб" е дясна партия,нито управлението й е дясно...то по-скоро е разбойническо.Това "герб" е най-успешният проект на ДС и заедно с ченгетата от "абв",дпс,патриотите,фалшификатите от "дбг" и остатъците от "сдс"-да управляват България!

17.02 2016 в 18:03

Браво Москов!Браво!Най-после- един умен човек/от ДСБ/ да успее да извърши тази здравна реформа...

17.02 2016 в 17:41

Москов загуби уважението ми, когато не подаде оставка след като ГРОБ в съюз с комунистите и турците прецакаха съдебната реформа.

Но сега ме кефи как се ебава с говнярите от БСП и ДПС. )))))

17.02 2016 в 16:33

Бсп и дпс се пробудиха. Оказа се че били в опозиция. Показаха и зъби. Толкова години стабилизират здравеопазването и дойде Москов и развали всичко. Само Москов им е проблема. Другото върви по план. Всеки ден ни държат в течение. Московски например само ни информира, че нищо не върши и на онази с енергетиката и името не и знам. За сметка на това Лили с дупките на първия месец по новите строежи гарантира черна дупка за бюджета и рекорни за света по честота брой кърпежи към фирми на познати. Финансовия министър стабилизира държавата с нов кредит от 8 милиарда. Общо за 2 години 24 придърпа и нищо не върна

17.02 2016 в 16:20

Всичките тия гнили ябълки, които разиграват днешния цирк са от един корен - БКП&ДС&КГБ, какви ли не сценарии и какви ли не от жалки по-жалки монолози без смисъл, истина и съдържание на тъпи и прости кретени докопали се до властта в червената мафия.

17.02 2016 в 15:31

Тъмносините хунвейбини бранят доктор Пепи. Смях, смях, смях. И видим провал на доболничната психиатрична помощ.

17.02 2016 в 15:26

# 05 Др. Атанас, защо не си вдигнете чукалата и не отидете да си коментирате вътрешнопартийните проблеми и проблематики във форума на Поглед инфо или Дума, например?!? Проблемите на одъртялата стогодишна бабичка са последното нещо, което би могло да вълнува читателите на offnews!

17.02 2016 в 15:24

Проблемът на БСП/БКП е, че още съществува!

17.02 2016 в 15:20

# 06 "Народния" ви съд вече го видяхме през 45-та, когато колехте и бесехте наред, ликвидирайки цветът на нацията! Мислиш ли, че това ще ви го позволи ПАК някой, а червена кратуно???

17.02 2016 в 15:19

Дано поне тая реформа да мине и да си струва предателството и срамът от него за Москов! Иначе ме очудва тъпотата на всички които я саботират. Това да си рискуваш собственото здраве с цел да не ти секне единия от каналите за кражба... Какво ли си мислят - че все до Правителствена болница ще им се случи да имат нужда от доктор или все ще са депутати и ще я ползват, или че като всички доктори си заминат тия от Правителствена ще си останат и ще са все така добри след като нямат конкуренция. Не може ли да не пречите поне на здравната и образователната реформа вместо да крадете пари от там, за да си пратите децата да учат в Англия и да ходите в Германия по болници?