Москов бил по-притеснен за съня си, отколкото за вота на недоверие

OFFNews 16 февруари 2016 в 21:23 5291 2

Снимка БГНЕС

Здравният министър Петър Москов.

След като министър-председателят стои зад министър Москов, като най-голяма парламентарна група и като мандатоносител ГЕРБ също стои зад него.

Това заяви председателят на ПГ на партията Цветан Цветанов след като групата изслуша Петър Москов във връзка с утрешните дебати по вота на недоверие към правителството заради провал в здравната политика.

"Съвсем логично е да стоим и зад всеки секторен министър, който министър-председателят подкрепя", каза Цветанов.

"Нямаме абсолютно никакви притеснения относно стабилността на правителството, както за подкрепата на министър-председателя Бойко Борисов, така и на здравния министър Петър Москов", посочи още Цветанов. Според него всеки един вот трябва да бъде възприеман и като нещо здравословно за правителството, защото в дебата могат да бъдат чути и полезни препоръки.

Министърът на здравеопазването Петър Москов коментира, че е имал доста ползотворна среща с групата на ГЕРБ, на която е била декларирана пълната подкрепа.

Той посочи, че има срещи с Патриотичния фронт, Реформаторския блок и с АБВ. Дотук като че ли се оформя пълна подкрепа от страна на мнозинството, обобщи Москов.

Той изтъкна, че не е притеснен преди вота на недоверие. „И след това няма да бъда притеснен. Ако имам притеснения, те не са свързани с вота. По-скоро с това колко съм спал в последната седмица”, коментира министърът.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!