Quantcast

Мартин Карбовски се включва в кампанията на "Глас Народен"

OFFNews Последна промяна на 12 септември 2014 в 16:44 5160 18

Журналистът Мартин Карбовски ще участва в предизборната кампания на "Глас народен".

След като напусна ТВ7 и докато е в търсене на нов проект, Карбовски застава зад партията на Светльо Витков, без да се ангажира политически. 

Ролята на телевизионера ще бъде да представя "Глас народен" по време на предизборните срещи със симпатизанти.

Първата съвместна изява на Карбовски и Витков ще е на публичната среща в Пловдив - на 16 септември 2014, от 19 ч., и ще се проведе в голямата конферентна зала на Дом на културата “Борис Христов”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.09 2014 в 18:26

Щом не е Радан, не ми го хвали. Хайде моля ви се. Не ви разбирам недоволните, хем не ни харесват старите, хем не си ги даваме. Да си тикаме Бойковци, Цецковци, Цецки и Мегленки в парламента до безкрай, да им пуснем и един Бюрек за разкош и после пак "въъъъъъй кво стана, ше покорявам английските ягоди".
Глас народен предлага нови хора, ей такива, които не ги дават по телевизията, що ли, ами може би щото не са част от управляващата хайка, която само си мени името последните 25 години.
Извинете, ама аз не съм живяла в хубаво време, някой все ми обяснява, че ще дойде...хм...не идва, що ли? Ами защото има ей такива като вас, които ми гласуват за по-малкото зло и не се замислят, отказват да пуснат новите хора.
Стига с тоя Бригадир, вие някога говорили ли сте си с Витков или с някой от екипа на партията, не сте, щото сте бабаити от коментарите. Много сте компетентни, но си натискате парцалите бачкате за някого, той ви плаща, колкото да не е без хич. Идете вие на избори, създайте си движение, партия, групировка, ако щете, опитайте се да промените нещо. Даден ви е тоя мозък, използвайте го. Бог дава, ама в кошара не вкарва.
Докато е пълно с мрънкачи, които възпитават мрънкачи всичкото ще ни е такова.
Дръжте си Радан и Пръмова- Кунева, дръжте си Бойко и Цецко, за да има от какво да се оплаквате.

13.09 2014 в 13:41

Стига с тоя Бригадир, бе тъпаци. Витков е гадже с дъщерята на Бригадир и веднага троловете плюят ли. Аз съм бил гадже с дъжерята на Софиянски, да не да съм му в партията? Малоумие!

13.09 2014 в 10:32

Кой гласува за тия? Витков на вид нищо не разбира от каквото и да е, явен популист. Карбовски е Нешка Робева 2. Резил!

13.09 2014 в 07:10

Само на Сократ (коментар 10) му е ясно задкулисието...
Напишете в Гугъл: Бриго (Бригадир) Аспарухов и Светльо (Светослав) Витков, барем албанише реотанише получи захранване...

13.09 2014 в 01:00

Тези циркаджии ги интересува единствено да вземат лапачката от сибсидиите. По 12 лева на глас, а вие им се радвате. Витков го е играл винаги тарикат, стига да има зяпачи около него. Народе, народе.

13.09 2014 в 00:53

Страшен лаф прочетох, че Витков бил привлякъл "експерти". Какви са тия експерти че нещо по листите му са той, Мицов и разните му партийни другарчета рапърчета, инженерчета. И тези ако са експерти то и Бойко Борисов е експерт. Тази партия направи нещо на миналите избори като взе обикновени хора ама подготвени да ги праща в Брюксел, а сега пак субсидийките са цел и точно затова няма пак да гласувам за тях. Само гледайте листите им и вижте колко хора от тези които намериха с детектора на лъжата са пак в тях. Тия хора дето уж бяха промяната и непокварени не искат да помиришат пак на Витков листите, което значи че не може да привлече и муха на мазен гъз! Къде са Христина Шопова, Галина Николова, Александър Алеков, Станислав Фортунов и Людмила Дукова. Тези хора им бяха експертите а сега ги няма. Като слушах Людмила Дукова и тя ме спечели за тази партия миналия път а сега искат да пращат някакъв рапер за депутат? Ако се чудите къде им отива субсидията, питайте Карбовски че той евтино не прави нищо, а приемственост няма!

12.09 2014 в 21:26

Тъкмо си се бях надъхал за втори път да гласуваме за тях,но сега се колебая...ама силно.МК си беше затворил очите за Бареков,кашалота и co. толкова време,а сега се нагнезди при любимците ни.Ми мерси ша кажа на такфаз любоф.Светльо,Венци......?!?!

12.09 2014 в 20:50

Много интелигент пък за нищо не го бива !?!

12.09 2014 в 20:47

Каква подмяна на едни комунисти (ГЕРБ) с други (Глас народен).
Ако не е Бойко, то ще е Бригадир.

12.09 2014 в 20:00

Поне е постъпил почтенно.