Quantcast

Кадиев: Слави помага на отвратителните в парламента

OFFNews Последна промяна на 09 февруари 2016 в 10:40 10619 14

Независимият депутат Георги Кадиев изригна срещу тв водещия Слави Трифонов във фейсбук. Той коментира, че "няма нищо по-обезмислящо труда на когото и да е от слагането под общ знаменател". 

В текста му се казва още: 

Когато Слави говори, че всички в парламента са отвратителни, всъщност помага на отвратителните и неглижира тези, които се опитват нещо да променят. Не всички българи сме виновни за Възродителния процес. Не всички леви хора са "червени боклуци". Не всички членове на ДПС са корумпирани.

Не всички десни са "приватизатори". Не всички в парламента и в политиката са отвратителни. Всъщност политиката е професия като всяка друга, просто с по-голям мащаб.

В нея има всякакви хора. И докато не се научим да пазим и зачитаме нормалните хора в нея, няма да имаме общество и държава. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.02 2016 в 20:07

Не бе не са корумпирани всички членове в ДПС просто са си в корумпирана партия. Бахти логиката! Нали ви видяхме за съдебната реформа как всички задружно я провалихте... защото не са корумпирани някои от вас.

09.02 2016 в 23:50

След като видяхме,че е събрал подписите изведнъж всички почнаха да обсъждат референдума и в един тон ясно да се клевети Слави. Не ви ли е ясно, че той няма да влезе в политиката. По-скоро ще подкрепи някого. Той е уморен и явно мразен от много хора в страната, което ми е непонятно, защото е един от малкото успели бизнесмени, тръгнали от дъното до върха. Ще загуби много хора, които биха подкрепили негов кандидат, но не и него самия. Всеки си има кирливи ризи, но нечии се навират прекалено често и много продължително в очите ни..... Лично мнение

09.02 2016 в 22:32

Много жълто заглавие като за конкретния материал. Изригнал. Като камата с псувни ли? Кое не е вярно в анализа? Всички са маскари е слогана, който да откаже и малкото хора от правото на глас, за да доминира корпоративния и купен вот. Щом делегираме отговорност на политици и институции, сме длъжни да ги следим отблизо и да забелязваме и правилните, и грешните постъпки. За жалост медийната мъгла е пълна и успява да изкриви почти всичко, като това заглавие например.

09.02 2016 в 18:30

Точно омаскаряването при Слави Трифонов, се е превърнало в професия. Нима има негово предаване, без да има подигравки към някоя личност. Професионалист е, и естествено има кой да ползва услугата му !

09.02 2016 в 15:40

Къде ги тези "нормални" хора в парламента бе мишок ? Цедка Цвъчева кво каза миналата седмиц, че "простия" българин не може да се равнява с вас богоизбраните задници, нали така ? Я да яхвате метлите и да се изнасяте, че нещо много взеха да ни стават едни работи от вас, да не ви ги подадем после итзотзаде!

09.02 2016 в 12:27

"Слави помага на отвратителните в парламента", ако вярваме на този шмекер излиза, че учиндолския кОлтуртегер помага на всички в парламента и за какво му е тогава този референдум?!

09.02 2016 в 12:25

"Не всички членове на ДПС са корумпирани." -- Прав е човекът, някои може да са просто напълно безпринципни, а други безнадеждно глупави. Не можеш да си "свестен" политик, за някаква приемлива дефиниция на "свестен" и да подкрепяш мафията. Времето, когато се правеха компромиси в името на стабилността, показа, че ТИМ/ДПС/#КОЙ като им дадеш пръст вземат ръката и жизнените органи на нацията и ги продават на черно за лично обогатяване.

09.02 2016 в 12:18

Батка Кадиев, ние в момента нямаме такава държава. А това е референдум - не кандидатура на Трифонов за премиер. Щом са се подписали 670 хилки. ти кой си да се обаждаш?! Пускате референдума и хората гласуват както преценят. Ако не ти харесва идеята за референдум, какво ефективно си предложил досега..какво направи, какви резултати постигна? Включително и като член на партия мандатоносител. Мишок!

09.02 2016 в 12:07

"Всъщност политиката е професия като всяка друга"


To сигурно и проституцията е професия като всяка друга, но това не значи че не могат да се направят някои обобщения за практикуващите я.

09.02 2016 в 12:04

Шефът на селската самодейност в БТВ не заслужава добра дума, но Кадиев да ми излиза с номера, че е от добрите, които трябва да бъдат пазени, също не ми се връзва. Не вярвам да има един читав в народното събрание. Това противоречи на наложените партийни профили.