Борисов дойде в НС да благодари за парите по "Околна среда"

Нели Чолашка 14 ноември 2014 в 10:31 4755 12

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов дойде изненадващо в парламента, докато течеше изслушване на вътрешния министър Веселин Вучков, за да обяви лично пред депутатите, че ЕК е възстановила плащанията по Оперативна програма "Околна среда".

Естествено председателят на Народното събрание Цецка Цачева веднага му даде думата, като прекъсна изслушването на Вучков.

„Предполагам, че очаквате да кажа, че благодарение на нас това се е случило. Действително много се постарахте тези дни, но дойдох да ви кажа, че благодарение на всички вас, благодарение на волята на българските депутати да имаме правителство, да имаме парламент, да сме тук всички заедно и Европа видя, че има нормално действащ парламент и демокрация 800 млн. лв. влизат в българската икономика.

Това се дължи на всички вас, които сте тук и затова дойдох да благодаря от името на правителството и на колегите. Това като сме направили, поне не могат да кажат, че депутатите не са си заслужили заплатите. Благодаря ви“, обяви в кратко изказване премиерът.

Борисов бързо излезе от пленарната зала и парламента, без да даде възможност на медиите да го разпитват и остави вицепремиера по еврофондовете Томислав Дончев да разкаже подробности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!