Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бареков пак се страхува за живота си, уплаши го коментар във Facebook

OFFNews 27 юли 2014 в 17:32 17319 36

Николай Бареков

След като разкри, че разполага с оригинални документи, доказващи престъпното минало на Бойко Борисов, към лидера на „България без цензура“ Николай Бареков беше отправена заплаха за убийство, съобщиха от ББЦ.

Заплахата била отправена чрез коментар във Facebook под публикация, в която е цитирано интервюто на Бареков от тази сутрин по Нова телевизия.

"Авторът на коментара, който се е подписал с името Иван Данев, отправя заплаха към Бареков „да си затваря устата“, ако иска да е „жив и здрав другата седмица“.

От дейността на профила му във Facbook става ясно, че той е свързан само с послания, мнения и коментари, които пропагандират подкрепа за ГЕРБ и Бойко Борисов, от което става ясно, че това е някой от т.нар. интернет тролове, които обслужват партия ГЕРБ и лидера й", уточняват от ББЦ.

Бареков още днес ще бъде подаде сигнал до ДАНС, прокуратурата и отдел „Компютърни престъпления” към ГДБОП с молба да се установи самоличността на автора на съобщението. Властите ще бъдат призовани да предприемат разследване на случая, допълниха от партията на новия политик.

Бареков не за първи път твърди, че се страхува за живота си. Периодично той твърди, че е получил заплаха за живота си и се страхува за живота на сина си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews