Бареков: Генезисът на връзката между Борисов и Доган са ДС и КТБ

OFFNews 25 юли 2014 в 18:30 9651 15

Снимка Архив

"Генизисът на връзката между Борисов и Доган са ДС и КТБ! ДС е техният генезис, а КТБ е най-големият им проект"

Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по повод днешното гласуване на ДПС и ГЕРБ за актуализация на бюджета.

Той определи случилото се като "абсолютно доказателство, че държавата се управлява от Бойко Борисов и Ахмед Доган с подкрепата на техния слуга Росен Плевнелиев".

Бареков заяви още, че възнамерява другата седмица да покаже "генизиса на връзката между Борисов и Доган". Според него тогава ще стане ясно, че "по време на целия преход двете партии са били нещо много по-страшно от СИК и ВИС".

"Вместо актуализация на бюджета, очаквайте сензационна пресконференция, която може би ще сложи край на българския преход", заяви още Бареков.

Той подкрепи предложението на президента за отварянето на кредитните досиета на КТБ и призовава да се отворят и досиетата от Държавна сигурност и службите.

"Именно от там ще стане ясно, че пресечната точка за казуса КТБ е връзката между ГЕРБ и ДПС", обясни Бареков. По думите му КТБ е била създадена и убита от ДПС, но големите пари в нея са наляти по времето на ГЕРБ. 

По думите на лидера на ББЦ, решението на ВМРО да се коалира с НФСБ показва, че това е "проект, обслужващ изцяло ДПС и ДС". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!