Quantcast

Борисов обвини Бареков, че отново сипе клевети

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2014 в 12:51 6358 19

Бойко Борисов

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще изпраща писмо до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с отправените днес клеветнически твърдения от лицето Николай Бареков по Нова телевизия", съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Бареков обяви, че лидерът на партията е бил таем сътрудник на Националната разузнавателна служба, проект е на Държавна сигурност и като главен секретар на МВР е унищожил досиета на ДС.

Ето как отговориха от ГЕРБ на тези твърдения:

"Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов изпраща писмо до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с отправените днес клеветнически твърдения от лицето Николай Бареков по Нова телевизия и пред Агенция ПИК. В писмото си Борисов настоява, във връзка с петте дела за клевети и обиди, които води срещу Николай Бареков, незабавно и в съответствие със законовите си правомощия, главният прокурор на страната да провери всички направени клеветнически твърдения от Николай Бареков на 27.07.2014 г., от които нито едно не е вярно. Председателят на ГЕРБ настоява също така проверката на твърденията на Бареков да обхване и архивите на МВР, НРС и бившите архиви на Държавна сигурност.

Освен това, във връзка с обосновани съмнения за подготовката на умишлено фалшифицирани компромати с цел публично дискредитиране, Бойко Борисов призовава главния прокурор да бъде извършена проверка и в тази посока.
Председателят на ГЕРБ приканва главния прокурор и да изпрати представител на прокуратурата, който да се включи по образуваните и насрочени пет дела от частен характер срещу Николай Бареков, с оглед на засягането на важни обществено-политически и икономически отношения.

27.07.2014 г.
Пресцентър ПП ГЕРБ

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.07 2014 в 00:58

Съдене до дупка! За всяка кофа помия с по едно имотче да си плаща!

27.07 2014 в 17:53

@dada, от много отдавна пиша и твърдя, че герб и бсп са комунистически метастази, за което не един и два пъти герберастките червенотиквени тролове са ме обявявали за комунист.Никъде и никога не съм писал, че ако не гласуваш за червените тикви трябва непременно да гласуваш за червените мазни педали (и обратно).А с написаното по-долу исках да кажа, че за да гласуваш пак за червените тикви трябва да имаш такава липса на умствен багаж, каквато се наблюдава при системно гласуващите за червените мазни педали.

27.07 2014 в 16:57

qwerty, колко наивен трябва да си, за да си мислиш, че който говори против герб ще гласува за бсп. слез от тази въртележка на герб срещу бсп - и двете са едно и също, но оцеветин различно, за онези, които мислят с очите си, а не с главите. правят те на глупак, а ти легитимираш тяхната престъпност.

27.07 2014 в 15:22

гЕрб и бСп са едно и също,гЕрб е фалшивото дясно,бсп е фалшивото ляво.Казвам ви го вече за 1928 път и ви моля да го запомните накрая.Аз ще гласувам за Реформаторския блок ,само при УСЛОВИЕ,че не се заиграят с герб...

27.07 2014 в 15:10

//Колко глупав трябва да си, за да гласуваш отново за ГЕРБ като си преживял онова, което сториха за четири години. //
Toчно толкова, колкото и да гласуваш за БСП отново и отново, след всичките истории през 90-те и двете тройни коалиции в по-късни времена.

27.07 2014 в 15:00

Колко глупав трябва да си, за да гласуваш отново за ГЕРБ като си преживял онова, което сториха за четири години. Нека, който го направи, преди това да се запита дали има две елементарни, но градивни причини, заради които си заслужава да се гласува за тях? Няма да намерите, защото ще има отново грабене на милиарди с нулева възвращаемост.

27.07 2014 в 14:43

Е, разбира се. Няма как да е друго яче. Гледай майпат, ако клеветите се окажат верни, тогава ще има шоу.

27.07 2014 в 14:16

Kakви потребители, каква прелест. Много яки. Не им идва на ум, че света не се върти, около тях и не са единствените гласуващи. И веднага медиите пак им виновни.

27.07 2014 в 14:08

Ама много яко е ,когато галуваш тука.Натискаш минус и заедно с него и плюс е появява задължително.Какви медии каква прелест

27.07 2014 в 14:06

Другарю Професор Задбалкански-09 Вие си гледайте Атакалъ АГА че се срина окончателно!!Те другите ще се оправят!Един Дудук дето влезе преди няколко месеца в политиката влезе в европейския парламент а Вие като по стара партия даже излязохте от нашия парламент.Не плачете на чужд гроб а на вашия гроб!Тъй като казвате думата гробари, точно те Ви зариват във вашия гроб......анадънму!!!