Viasat World представя 12 дни коледна ТВ (Втора част)

OFFNews 31 декември 2020 в 03:05 2758 0

Viasat World представя 12 дни коледна ТВ от 24 декември до 4 януари.

СРЯДА, 30 ДЕКЕМВРИ

On the Seventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT NATURE: ЕПИЧНИЯТ ЙЕЛОУСТОУН – ПОРЕДИЦА В ЧЕТИРИ ЧАСТИ

МАРАТОН ОТ 17.00: Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на столетия.

Първият национален парк в света обаче не е бил виждан по този начин никога преди. Четирите епизода са заснети в свръхвисока разделителна способност за две години и следват епичната природна драма в наводнение, мраз, огън и глад.

ЧЕТВЪРТЪК, 31 ДЕКЕМВРИ – НАВЕЧЕРИЕТО НА НОВА ГОДИНА

On the Eighth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT EXPLORE: АВСТРАЛИЙСКИ ЛОВЦИ НА БИКОВЕ – МАРАТОН

МАРАТОН ОТ 14.35: Всяка година по време на сухия сезон шепа смели мъже и жени изкарват прехраната си, като залавят диви бикове. Около 300 000 диви бикове и биволи се скитат из австралийската пустош. Ако не бъдат заловени, те се превръщат в напаст и затова има специални програми за тяхното унищожаване. Залавянето им не само облагодетелства околната среда, но е и огромна индустрия, особено за австралийските аборигени. Всичко започва от въздуха, докато ловците на бикове летят с хеликоптери над пустошта в търсене на диви бикове и биволи. След това сключват сделка със собственика на земята - в замяна на достъп до земята, ловците на бикове ще поделят печалбите от продажбата на биковете на пазара за добитък. Става дума за огромни печалби, тъй като стойността на биковете е над 150 млн. долара. Това е една от най-опасните професии на Земята, с поемане на много рискове, шанс за голямо възнаграждение и постоянно сключване на сделки.

ПЕТЪК, 1 ЯНУАРИ – НОВА ГОДИНА

On The Nineth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

EPIC DRAMA: ЗА ВСИЧКИ СЪЗДАНИЯ – ГОЛЕМИ И МАЛКИ

11.30 ПОЛУМАРАТОН В ТРИ ПОРЕДНИ ДНИ: Новият сериал е римейк на оригиналната поредица от 1978-1990 за живота на ветеринарния лекар Джеймс Хериот. Ако харесвате тематиката, гледайте и "Йоркширският ветеринар" по Viasat Nature, за да откриете как работят наследниците на Хериот днес.

Току-що излязъл от Ветеринарния колеж в Глазгоу, Джеймс Хериот следва мечтата си да стане ветеринар във великолепния Йоркширски Дейлс. Той открива, че лечението на животните включва и лечение на собствениците им, но фермерите са взискателни и сурови. В Скейлдейл Хаус Джеймс опознава своето новосформирало се семейство и сложните отношения между тях - непостоянния си и хаотичен шеф Зигфрид Фарнън, своенравния му брат Тристан и проницателната г-жа Хол, която командва парада. Когато местната красавица Хелън Андерсън привлича вниманието на Джеймс, той открива нова, по-убедителна причина да остане в Дейлс... Продължава на 2-ри и на 3-ти януари от 11:30.

EPIC DRAMA: ЗАВРЪЩАНЕ - ГОСПОЖА УИЛСЪН

Три поредни вечери от 21:00: Завладяващата драма в три части е вдъхновена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на "Златен глобус" Рут Уилсън (позната ви от сериала „Аферата“, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън – тук в неговата роля е Йън Глен от Game of Thrones). Тук Рут Уилсън е в главната роля.

1963 г.: Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е "истинската жена" на Алек. Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни. Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

СЪБОТА, 2 ЯНУАРИ – НОВА ГОДИНА

On the Tenth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT NATURE: ПРЕМИЕРА – БЕЪР: ГЕРОЯТ НА КОАЛИТЕ



13.00: Водещият, блогър и активист в дивата природа Тайсън Майр проследява невероятната работа за откриване на коали на кучето Беър и екипа му, докато спасяват и помагат на ранени коали от изгорялата пустош в южната част на Куинсланд и в други зони. През австралийското лято на 2020 г. храстови пожари изгориха площ с размера на Англия и Уелс, взети заедно, и повече от един милиард животни загинаха в тях. Това е история за смелост пред ужаса на пожара, оцеляване в опустошението и надежда, възкръснала от пепелта.

НЕДЕЛЯ, 3 ЯНУАРИ

On the Eleventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

EPIC DRAMA: ПРЕМИЕРА – ПРОЕКТ „СИНЯ КНИГА“ – СЕЗОН 2 - МАРАТОН

ОТ 13:40 МАРАТОН: Вълнуващата научно-фантастична поредица с Ейдън Гилън, известен с участието си в Game of Thrones, и Майкъл Маларки, познат на зрителите от The Vampire Diaries, дава нова възможност за изява на талантливата Ксения Соло, известна с превъплъщението си в Пеги Шипен в "Агент: Вашингтонски шпиони".

Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна епоха. Вълнуващата поредица е вдъхновена от реалния Проект Синя книга - разследване на НЛО на американските военно-въздушни сили. Д-р Джоузеф Алън Хайнек (Ейдън Гилън, Game of Thrones), брилянтен астрофизик, е нает в свръхсекретна програма, заедно с капитан Майкъл Куин (Майкъл Маларки , The Vampire Diaries). Докато се опитва да открие истината за серия от загадъчни наблюдения на летящи обекти, д-р Хайнек разбира, че е в центъра на голяма и опасна конспирация, която ще изложи него и близките му на опасност.

ПОНЕДЕЛНИК, 4 ЯНУАРИ

On the Twelfth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

EPIC DRAMA: ПРЕМИЕРА – КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК – СЕЗОН 10

20:15 Поредицата блести с участието на Саманта Бонд от "Имението Даунтън" и славата на Джеймс Бонд, както и с повторното превъплъщение на гост-звездата Беа Сантос в ролята на репортерката Луис Чери - новата страст на Крабтри, и не на последно място - огледайте се за младия Хауърд Лъвкрафт.

Мърдок продължава с плановете си да построи къща и да създаде щастлив живот за себе си и съпругата си Джулия Огдън, но не е наясно, че Джулия страда мълчаливо от чувство за вина за убийството на своята мъчителка - психотичната Ева Пиърс.

В поредицата Мърдок и Джулия трябва да се сблъскат с възможността да са изпратили невинен човек в затвора за убийство, когато нови съдебно-медицински изследвания опровергават първоначалните им доказателства.

Крабтри продължава връзката си с танцьорката Нина Блум, но когато среща безстрашната репортерка Луис Чери, взаимното им привличане скоро става очевидно. Междувременно, по настояване на Джулия Ребека Джеймс учи за лекар в Медицинския колеж за жени, но когато една от състудентките ѝ е открита мъртва след привидно самоубийство, тя е убедена, че нещо не е наред и започва собствено тайно разследване.

Снимки: Viasat World

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews