Турнир по спортни залози - как да участваме

OFFNews 11 август 2021 в 16:17 787 0

Проучване сред хазартната общност показва, че повечето потребители се насочват към игри с джакпоти поради вероятността за спечелване на солидна печалба. За да не останат в сянката на казината, букмейкърите разработиха вълнуващи турнири по спортни залози с награди, противопоставяйки най-големите познавачи. Можете да прочетете полезна информация за бонусите в WinBet, където се предлагат подобни съревнования. Освен това ще научите в детайли за Winbet бонус за нов клиент, предоставящ до 200 лева кредити за залози.

Как се участва в турнирите по спортни залози

УинБет е най-популярният букмейкър у нас, който предлага състезания за спортните фенове, но не е единствен на световния пазар. Основното изискване на всички оператори към клиентите е да преминат процедура по регистрация. Въвеждат се сведения за самоличността на залагащия, които удостоверяват имената, адреса и възрастта му.

След това играчът е длъжен да внесе средства в сметката си, тъй като се класират залози с реални пари. Захранването може да се осъществи по най-различни начини – чрез дебитни карти, дигитални портмонета и банков трансфер. В повечето уеб букмейкъри, подвизаващи се у нас, е наложен минимален праг от 10 лева за депозиране.

Преминали сте регистрация и сте внесли пари в баланса – време е да се впуснете в състезанието. Първо, прочетете условията му и вижте кои са класиращите се залози. Задължително е да се съобразите с маркети, минимални ставки, вид на фишовете. Срещат се турнири, при които се изисква поставяне на лайв залози, но има и такива, налагащи участие преди началото на мачовете.

Букмейкърите не зачитат залози, затворени с опцията Cash Out. За да спечелите предвидените точки, селекцията Ви трябва да е уредена като губеща или печеливша. Отменени залози също не участват в повечето турнири.

Печелене на точки и получаване на награди

Състезателният характер е в основата на големия интерес към подобен вид турнири. Участниците печелят точки, базирани на печелившите им залози, и се изкачват в подреждането. Използват се различни формули за пресмятане на точките, като най-често се взима нетната печалба от залозите.

В зависимост от генералното класиране след приключване на турнира, се раздават награди от общ фонд. Най-сериозни са постъпленията за първите трима в състезанието, докато останалите грабват утешителни награди. Има надпревари в Winbet, при които освен крайно класиране, се съставят ранглисти на дневна или седмична база. Раздават се още печалби, които стимулират залагащите към действие.

Обикновено наградите са под формата на кеш сума, която се изплаща в клиентския баланс. Възможно е да бъде придружена от рестрикции за разиграване, в зависимост от условията. В такъв случай задължително е да превъртите бонуса на класиращи се пазари в оповестения срок.
Ако печалбата е предметна – автомобил, апартамент, билети за мач, се получава на място.

Турнирите по спортни залози са предизвикателство за всеки познавач. Участието е отворено за всички клиенти, които залагат с реални суми, и поддържат висока успеваемост. Конкурирате се с други играчи и ако се докажете пред общността, ще грабнете страхотни награди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!