Quantcast

Петиция събира подписи: ДАЗД да проверят Сидеров и Гаджева

OFFNews Последна промяна на 27 октомври 2015 в 14:52 2592 6

Снимка Булфото

Онлайн петиция събира подписи за това Агенцията за закрила на детето да провери Волен Сидеров и Деница Гаджева.

"Надяваме се, че всички деца в България, независимо от статута на родителите им, имат право на закрила", се пише в описанието на подписката.

"На базата на публикации в медиите за случилото се в нощта на 25 октомври в, и около, НАТФИЗ и за участието и ролята на Волен Сидеров и Деница Гаджева, родители на едномесечното бебе Волен Сидеров - младши, в инцидента, ви призоваваме да изпълните задълженията си по закон като спешно направите оценка дали детето им не е дете в риск по смисъла на алинея 1, точка 11 б) и в) от Закона за закрила на детето.", пише се още в текста на петицията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2015 в 22:29

искам да снимат сръбски филм 2 с участието на бебето на Сидеров.

27.10 2015 в 16:32

Това нещастно детенце има много кофти късмет - да се казва Волев Сидеров... И цял живот като му чуят името да се сещат за баща му и безобразията му.

Макар че след 20 год. може вече никой да не помни Сидеров...

27.10 2015 в 15:57

Въпрос за РЕФЕРЕНДУМ: Трябва ли държавни и общински служители (избираеми и назначаеми: президенти, депутати, министри, кметове, общински съветници, омбудсмани, чиновници от всякакав ранг, ....), както и служителите в правоохраняващите и правораздаващите институции (съд, прокуратура, следствие, адвокати, нотариуси, частни и държавни съдии изпълнители, военни, полицаи, чекисти, разведки, УБО-джандари, .....) да НОСЯТ най-строга ЛИЧНА НАКАЗАТЕЛНА и МАТЕРИАЛНА ОТГОВОРНОСТ (до 6-та степен на родство!) БЕЗ ДАВНОСТ и БЕЗ ИМУНИТЕТИ за противоконституционни, противозаконни, неморални и криминални действия или бездействия, ощетяване на обществото в частен интерес и престъпно и/или противоконституционно нормотворчество?!

27.10 2015 в 15:34

Да му се чуди човек на тоя лумпен за чий к...р беше довел пред НАТФИЗ и разгаджената с доведения му син, Гаджева?!? Според мен идеята му е била вероятно и тя да отнесе някой задвратник, за да стане картинката още по-идилична, трогателна и разплакваща, но това не се случи и Гаджева само се разплака театрално пред камерите....

27.10 2015 в 15:34

Абсолютно основателно основателно предположение за дете в риск по смисъла на алинея 1, точка 11 б) и в) от Закона за закрила на детето!

27.10 2015 в 15:19

Обаче кефи как Златето се нанася таман два пъти у Денито... 6ЕОМРА!!! :D