Quantcast

"Южен поток България" започна набиране на кадри

ОFFNews Последна промяна на 22 август 2014 в 22:13 4205 7

Само 3 дни след заповедта на икономическия министър Васил Щонов да се спре всякаква дейност по "Южен поток", дружеството обяви, че търси да наеме строителен инженер по проекта.

Обявата за работа е била пусната в сайта jobs.bg. В нея е посочена заплата от 4000 лв., а описанието и изискванията гласят:

Кандидатстване чрез е-мейл за позиция Строителен инженер, специалист по строителство на газопроводи и нефтопроводи.

Образование висше, Магистър, Диплома

Специалност Мениджър по управление на проектите за строителство на нефтопроводи и газопроводи, маркетингови изследвания на пазара на строителни съоръжения за нефтопроводи и газопроводи, специалист по въпросите на нефто-газовия добив, изследване на инвестиционния климат на нефто-газовая отрасъл, координатор по доставка на строително-монтажно оборудване за нефтопроводи и газопроводи.

Стаж - не по-малко от 13 години в сферата на строителството на обекти за нефтената и газовата промишленост.

Отлично владеене на писмен и говорим руски и английски език.

Сертификат/удостоверение за обучение на чужди езици.

Сертификат/удостоверение за компютърна грамотност - Програми

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Припомняме, че "Южен поток България" публично се съгласи да спре възлагането на поръчки и сключването на договори по проекта.

Документи за мястото могат да се подават до до 4 септември. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.08 2014 в 08:27

Да разбирам,че ако сегашния министър не изчисти цялата администрация в БЕХ,то тя ще продължава да му играе курвенски комунистически номера!

23.08 2014 в 07:31

Има пуснати обяви за други позиции и в английски агенции за работа. Не е посочен проект, но е обявен в България. Това, плюс описанието на длъжностните функции води до извода само за един възможен такъв проект - Южен поток България. Интересното там е, че се изисква български и английски език, а руският е от незадължителните(но приветствани) плюсове.

23.08 2014 в 05:15

Номерния, добави още един S към ника си, за да бъде разбираема мисълта ти за всички.
И с кво ще се грееш зимъска? Като омръзнеш на руснаците, и врътнат крана? Те нямат нужда да вкарват танковете си никъде, за да се научиш ти да правиш свирки на руски, освен на ингилизки.

23.08 2014 в 04:03

До №3: Потокофилите да не забравят че по телевизора ще им говорят на руски - първоначално пятница вечером, а после Forever! Запасявай се с пуканки, че друго няма да ви разрешават.

23.08 2014 в 01:43

А сигурно единствените, на които не им пука от тоя Южен поток, са пингвините. За тях той е люто северен, а в тяхното полукълбо климатичните проблеми на другото, са досадна суета. Единствените, които наистина са против него, са белите мечки. Зер излишна жега.
Казват, че есента ще е прохладна. Запасявам се с пуканки, намествам се удобно на стола, и наблюдавам с любопитство изборните резултати на потокофобите.

22.08 2014 в 23:14

Ако някой не хване дебелата тояга, още дълго ще изникват такива червеногъзи капани във всички области на живота в държавата ни.
Този път добре са се постарали да осерат всичко само за една година. Явно е планирано в Кремъл от добре подготвени гадове.

22.08 2014 в 22:33

Да Ви издам една тайна - никой нищо няма да спира....
България - СССР - вечна криза!!! или беше нещо друго..