Забранена в Русия банда с концерт у нас

ОFFNews 20 октомври 2014 в 15:25 3156 1

На 20 април от 19:00 часа в клуб Mixtape 5 в София ще забият едни от титаните на блек и дет метъла - Behemoth.

Втората част на европейското турне по представянето на най-новия албум на бандата - “The Satanist”, ще се състои от 15 шоута сред които и софийската дата, където поляците ще бъдат придружени от металягите от Bolzer.

”Очакваме с нетърпение втората Европейска обиколка, която ще се състои през пролетта на 2015 година като за тази част на турнето сме се съюзили с една от най-вълнуващите екстремни метал формации Bolzer. Очаквайте най-доброто! Никога не сме били в по-добра форма и ще ви го докажем за пореден път”, заяви вокалистът на Behemoth Нергал.

Билетите се продават от днес в мрежите на Eventim и Ticket Pro в цялата страна на цена от 40 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще сe продават срещу 50 лева.

Събитието е за лица от 16 години нагоре, като на този линк може да видите правилата за допускане на лица, които нямат нужната възраст. Лицата под 18 г. също е препоръчително да ги прочетат.

Behemoth се забъркаха в пререкание с руските власти, след като на 22 май Кремъл задържа поляците от за нарушение на визовото законодателство, като по този начин провали концерта им в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!