Властите в Русия провалиха турнето на Cannibal Corpse

OFFNews 13 октомври 2014 в 18:47 8977 16

Cannibal Corpse.
Cannibal Corpse.

Властите в Русия провалиха турнето на Cannibal Corpse в страната с подривни дейности, съобщават руските медии.

Полицията отмени концерта на Cannibal Corpse в Санкт Петербург часове преди началото му, което доведе со сблъсъци между фенове и полиция, съобщават руските медии.

Близо 18 души са били арестувани от полицията заради причиняване на безредици и пиене на алкохол на обществено място. 11 от задържаните са били пуснати от затвора, за да се явят на делата си по-късно, докато останалите 7 са били осъдени по бързата процедура.

Организаторите на концерта на групата твърдят, че той е бил отменен поради "технически причини". Бандата е пристигнала в клуба, за да раздаде автографи, но това не е успокоило феновете.

Турнето на Cannibal Corpse в Русия беше почти напълно провалено, след като концертът на 5 октомври също бе отменен поради "технически причини". На 10 октомври шоуто им в Нижни Новгород беше прекъснато по средата от изненадваща инспекция за наркотици на федералните служби. На 11 този месец отново "технически причини" попречиха на американците да забият на руска почва. Единственият град, в който групата свири нормално, беше Екатерининбург на 8 октомври. Шоуто в Челябинск на 7 също мина добре, но беше преместено от центъра на града в покрайнините.

Това не са първите чужди метъл концерти, които Русия отменя тази година. На 22 май Кремъл задържа поляците от Behemoth за нарушение на визовото законодателство. На 28 юни концертът в Москва на американеца Мерилин Менсън също бе отменен поради бомбена заплаха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!