Терминираха продълженията на "Терминатор"

ОFFNews 21 януари 2016 в 17:31 4696 3

Снимка Everett/Rex Shutterstock

"Парамаунт пикчърс" премахна планираното продължение на "Терминатор" от списъка си с филми за 2017 г., след като миналогодишната лента за киборга от бъдещето се представи ужасно по кината, предаде "Гардиън".

"Терминатор: Дженезис" бе плануван да е първият филм от нова трилогия, в която да участва звездата от оригинала Арнолд Шварценегер заедно с младите Емилия Кларк (Денерис Таргариен в "Игра на тронове") и Джей Кортни. Сега по-всичко личи, че ще си остане и последният.

Приходите му в САЩ бяха слаби - едва 90 милиона долара, но по света той донесе завидните 350 милиона долара, което му даваше доста добър шанс за втора част. "Парамаунт" явно не мислят така, тъй като смениха премиерата му през 2017 г. с римейка на "Спасители на плажа" с Дуейн Джонсън - Скалата.

Студиото доста амбициозно бе предвидило и трета част за юни 2018 г., тъй като правата върху марката щяха да бъдат върнати на създателя на поредицата Джеймс Камерън през 2019 г. В момента обаче компанията залага надеждите си на новите филми по "Стар Трек" и "Трансформърс". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!