''Сексът и градът'' продължава с ''Просто ей така'' 2

''Просто ей така'' e най-силната премиера на HBO Max

Искра Ангелова 20 януари 2023 в 09:08 6021 1

Скрийншот от профила на Сара Джесика Паркър

Снимка Instagram

Скрийншот от профила на Сара Джесика Паркър

Изглежда, че още не сте готови да се откажете от вселената на "Сексът и градът".

Във вторник HBO обяви, че изключително успешният (и противоречив) рестарт на "Сексът и градът", "Просто ей така...", снима своя втори сезон. В сериала се завърнаха Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристен Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), които се ориентираха в живота си в един "постпандемичен" Ню Йорк - без Саманта Джоунс. (Ким Катрал открито заяви, че няма желание да възроди любимата си героиня Саманта.) Според официалното прессъобщение, "Просто ей така..." е имал най-силна премиера от всички сериали на HBO Max досега. Паркър, Дейвис и Никсън са изпълнителни продуценти заедно с Майкъл Патрик Кинг.

"Радвам се и много се вълнувам да разкажа още истории за тези ярки, смели героини, изиграни от тези силни, невероятни актриси", казва Кинг в изявление за подновяването на сериала. "Факт е, че всички ние сме развълнувани. И точно така... нашият сексуален живот се завръща."

Бавно излизат подробности за това какво ни очаква в следващия сезон, който ще включва важна фигура от миналото на Кери. Джон Корбет ще се присъедини към сериала в ролята на Ейдън.

Феновете на Ейдън се радват: втората голяма любов на Кари Брадшоу се завръща. Deadline потвърди, че Корбет се е присъединил към актьорския състав на възродения сериал, за да изиграе симпатичния производител на мебели в няколко епизода.

Ейдън липсваше в първия сезон, без да бъде споменат, въпреки че е (предполагаем) дългогодишен приятел на Стив. Новината идва и цяла година след като актьорът от "Моята голяма гръцка сватба" се закани за завръщането си през април 2021 г., като каза: "Мисля, че може да участвам в доста [епизоди]". По-късно Кинг потвърди пред Deadline, че никога не е имало план Ейдън да се завърне в сезон 1, който е бил фокусиран върху скръбта на Кери след смъртта на Биг.

Въпреки че все още няма намек за неговата сюжетна линия, когато за последен път видяхме Ейдън в противоречивото продължение на "Сексът и градът 2", той беше женен с три деца. Може би най-накрая ще видим мистериозната Кати.

Сара Джесика Паркър също сподели серия от снимки на двойката на снимачната площадка в Инстаграм, като написа "Шшш. Не казвай на никого", закачайки се със завръщането на Ейдън.

И "Просто ей така..." се превърна в повод за спорове веднага след дебюта си през декември. Първият сезон на сериала имаше редица моменти, които промениха традицията, включително смъртта на съпруга на Кери - г-н Биг (последвана от обвинения в сексуално посегателство срещу актьора Крис Нот), отсъствието на Саманта Джоунс, заминаването на героя Станфорд Блач след кончината на актьора Уили Гарсън и, разбира се, въвеждането на героя Че Диас, който накара Миранда да преосмисли сексуалността си.

Сара Обри, ръководител на отдела за оригинално съдържание на HBO, намеква за споровете около сериала в изявление относно завръщането:

"Радваме се на дебатите и разговорите, породени от тези герои и техните истории, които се развиват в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много", каза тя. "Гордеем се с работата, която Майкъл Патрик Кинг и нашите прекрасни сценаристи, продуценти, актьори и екип свършиха, за да пренесат тези истории на екран. Нямаме търпение феновете да видят какво ги очаква във втория сезон."

*В статията са използвани материали от чуждия печат.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна