Последни подробности за концерта на Dub FX на 13 юни

OFFNews 11 юни 2015 в 19:15 1476 0

Dub FX.

Dub FX пристига в София в петък следобед заедно с австралийците Andy V. и Evan Tweedie, за да загреят подобаващо за съботното шоу на Летище София.

DJ Sava е избран да подгрява шоуто на Dub FX с най-новата си селекция от свежи летни парчета.

Мястото е паркът на Летище София до Терминал 2, датата е 13-ти юни. Сцената на открито ще е разположена до живописно езеро, а парти-зоната ще е оформена в амфитеатрален стил. Чакащи, излитащи и кацащи самолети; новата кула за контрол на полетите и много зеленина ще са част от декора на музикалното приключение със специалното участие на Dub FX, Dub Phizix и MC Stategy и DJ Sava.

Dub FX пристига в София oще в петък следобед заедно с австралийските музиканти Andrew Vollmer (саксофон/пиано) и Evan Tweedie (бас), които ще допринесат допълнително за музикалната атмосфера в съботната нощ. Очаква се Dub FX да излезе на сцената около 00:30 часа.

Към момента метеорологичната прогноза вещае топла и ясна съботна нощ. В случай на рязко влошаване и изменение на времето към проливни дъждове и буря, организаторите са предвидили закритото Студио „Орфей“ като алтернативно място за събитието.

Достъпът до събитието в парка до Терминал 2 ще е през вход, разположен точно до изхода на Метростанция „Летище София“, който ще отворен от 22:30 часа.

На всички посетители се препоръчва да използват метрото или директните автобусни линии №  84 и 384. Ако сте решили да дойдете с кола, имате възможност да паркирате колата си в паркинга на летището срещу 3 лв. на час. Ако сте решили да дойдете с такси, то крайната точка, до която е нужно да стигнете е Терминал 2 – сектор “Заминаващи”.

Точно в 22:30 часа на сцената ще се качи талантливият представител на родната диджей сцена – DJ Sava, за да загрее публиката за предстоящото лятно музикално приключение.

Sava е от новото поколение диджеи, които за последните няколко години успяха да спечелят сърцата на българската сцена с недостижимото си умение да раздвижи публиката с лекота. Изненадва постоянно и учи феновете си да не очакват нищо в рамките на стандарта. Именно заради това, не можеш да му сложиш етикет. Музикалните му залитания се простират от реге, джаз, фънк, диско и хип-хоп до трап и тежък дъпстеп. В момента той работи усилено над предстоящия си проект, както и продуцира музика, част от която ще имате възможността да чуете на събитието на 13-ти юни като част от подгряващия му DJ сет преди появата на дългоочаквания Dub FX.

Вдъхновяващият уличен музикант Dub FX ще излезе на сцената малко след полунощ, за да представи чисто новото си лайв шоу и последния си отнасящ албум Theory of Harmony за пика на тази вълнуваща музикална вечер.

В малките часове на нощта, малко преди красивия софийски изгрев, на сцената ще излезе Dub Phizix, който стилово се позиционира някъде между „засукания денсхол, тъмния дъб и футуристичния-минималистичен дръм енд бейз“. Заедно с него ще се качи един от най-бързите в бранша – MC Strategy, с когото ще ви се завие свят от скорострелните му рими на фона на тежките бас ритми.

Билети ранно пиле има все още по 30 лв. и 35 лв. в магазин „Яко“ (ул. "Граф Игнатиев" №43). Онлайн и стандартни билети от 35 лв. и 40 лв. в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови