Българският диджей и бийтмейкър Rawland ще подгрее AraabMuzik

OFFNews 18 март 2015 в 15:01 2039 0

Снимка Xoyo

AraabMuzik.

Най-бързият бийтмейкър в света пристига в България, за да отнесе главите на всички български фенове със „своя специфичен хип-хоп и EDM от друго измерение“. Преди AraabMuzik да излезе на сцената със своя Akai MPC на 18 март в Студио "Орфей", представителят от родната диджей сцена –Rawland ще загрее родната публика подобаващо.

Rawland е диджей и продуцент, изявяващ се като професионален бийтмейкър от 14-годишна възраст. Отявлен ценител на музиката от най-високо качество, той има зад гърба си самостоятелно продуциран материал и ремикси за изпълнители като Naughty by Nature, Evidence, Vinnie Paz, Funkdoobiest, както и организирането на поредица от тематични и еклектични партита. Известен с любовта си към хип-хопа и фънка, българският диджей е имал честта да подгрява световни изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и др.

На 18 март Rawland ще представи най-качествената си селекция безкомпромисни сетове и иновативни звуци зад пулта, преди там да застане извънземният AraabMuzik. От началото на месец март американският феномен обикаля на мащабно турне, като в момента завладява района на Източна Европа. АraabMuzik пристига директно от Любляна, за да представи чисто новото си лайв шоу в София по покана на организаторите от EventEase.

Всеки, който закупи билет „Ранно Пиле“ за концерта на Dub FX в София на 13 юни (организиран също от EventEase) в периода между 16.03–18.03 само от магазин „Яко“ (Ул. Граф Игнатиев 43), автоматично печели безплатна покана за концерта на AraabMuzik на 18 март.

Билетите „Ранно Пиле“ за AraabMuzik Live са вече в продажба само в магазин „Яко“ /ул. Граф Игнатиев 43/ на цена от 10 лв./15 лв. Стандартни и онлайн билети могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, ОМВ, Германос и др./ на цена 15 лв./20 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!