Местят концерта на Dub FX в парка на летище София

ОFFNews 28 май 2015 в 16:33 2658 0

Dub FX пристига у нас 13-ти юни заедно със специалните гости за вечерта Dub Phizih и MC Strategy, за да спретнат неповторима музикална парти нощ на открито за зажаднелите български фенове.

Партито обаче се мести на територията на парка на Летище София и ще продължи до изгрев слънце. Входът на събитието ще в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената ще е във вътрешността на парка до живописното езеро.

Началният час ще бъде даден в 22:30 часа. При неблагоприятни метеорологични условия с валежи на 13-ти юни организаторите от EventEase ще имат готовност да преместят събитието в зала на закрито, за да могат всички фенове да се насладят на това музикално приключение.

Dub FX, който в момента обикаля eвропейските фестивали с мащабно турне по представяне на последния си албум от миналата година Theory of Harmony, ще се качи на сцената малко след полунощ в компанията на двама музиканти и ще представи чисто новото си шоу на живо.

Освен него към съботната юнска вечер ще се присъединят и едни от водещите имена на световната дръм енд бейз сцена – епичното дуо Dub Phizih и MC Strategy, които ще зарадват всички бас фенове с най-новите си съвместни музикални творения.

Всички закупени билети важат без презаверка.

Може да закупите билетите Ранно пиле на цени от 30 лв. и 35 лв. от магазин „Яко“ на ул. "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67.

Онлайн и стандартни билети от 35 до 40 лв. може да намерите в мрежата на Eventim. Билетите “Фен Тераса” ще струват 40 лв. в магазин “Яко” и 45 лв. от Eventim, а пропуските “VIP Teраса” ще са 50 лв. в магазин “Яко” и 55 лв. в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови