Новият "Пришълец" ще се направи, че 3 и 4 част не съществуват

ОFFNews 07 юли 2016 в 16:18 14904 4

"Пришълецът 5" няма да има нищо общо с предните си две части, като няма да продължи сюжетните истории, засегнати от тях, заяви Сигорни Уийвър в интервю пред "Ентъртейнмънт уикли" (ЕУ).

Ситуацията около историята е малко объркана обаче - в момента се снима "Пришелецът: Завет" ("Alien: Covenant"), който е продължение на "Прометей", който, от своя страна, разказва историята преди оригиналния "Пришълец". Той е дело на Ридли Скот, като се очаква режисьорът да направи и трета част, която сюжетно да доведе директно до оригиналния филм.

Междувременно "Пришълецът 5" също се снима, но от Нийл Бломкамп. Проектът многократно тръгва и спира през годините, пишат от "Индепендънт", като така и не обясни откъде продължава историята му.

Пред ЕУ звездата от фантастичната история, Сигорни Уийвър, коментира по случай 30-годишнината на филма си, че петата част ще продължи своя собствена разказваческа нишка: "Сякаш пътят на историята се разделя на няколко посоки, всяка от които следва собствено развитие".

Това значи, че петата част няма да има общо с третата или с "Пришълецът: Възраждане", което вероятно е за добро, имайки предвид лошата им слава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12208

4

Рапсилян

08.07 2016 в 12:06

Няма абсолютно никакво значение дали хората са чували за Гайгър, за да е успешен филма. Те са успешни заради това което е направил И той и именно поради тази причина заслугата в голяма степен е И на Гайгър.

12688

2

Emil Kasamakov

08.07 2016 в 08:57

Глупости! Първо филмите станаха успешни, а чак след това масовият зрител като теб чу за Гигер. Все едно да кажеш, че половината успех на първият "Звездни войни" се дължи на Дикстра... само дето още не си чувал за него. :)