Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Принцовете Хари и Уилям с роли в следващия "Междузвездни войни"

ОFFNews 26 април 2016 в 18:06 4393 1

Снимка Twitter/Kensington Palace

Принц Хари и принц Уилям кръстосват лазерни мечове.

Британските принцове Хари и Уилям ще се появят като щурмоваци за кратко в следващия филм по "Междузвездни войни", предаде "Дейли мейл".

Благородниците посетиха снимачната площадка на осмия епизод в студио "Пайнууд" в Лондон, където се срещнаха с режисьора Райън Джонсън и членове на снимачния екип, сред които Марк Хамил (Люк) и Дейзи Ридли (Рей). Те се дуелираха с лазерни мечове и разгледаха костюми от снимките.

"Принцовете са се облекли като щурмови войници и са заснели сцена, където Рей и Фин се опитват да проникнат в тайна база. Бунтовниците са в асансьор с героя на Бенисио дел Торо, когато група щурмоваци влизат - двама от тях са Хари и Уилям", предава източникът.

Двамата няма да са първите знаменитости, които се появяват тайно в поредицата. Даниел Крейг също изигра ролята на войник от Първия орден в "Силата се пробужда".

Филмът на Джонсън се смята, че ще носи заглавието "Междузвездни войни: Ехото на Тъмната страна" ("Star Wars: Echoes of the Dark Side"), и се очаква да излезе по кината през декември 2017 г. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews