Готик метълите Tiamat идват на Sofia Metal Fest

ОFFNews 15 януари 2016 в 15:59 2994 1

Готик метъл легендите Tiamat стават част от предстоящия на 9 и 10 април Sofia Metal Fest заедно с Kreator, Paradise Lost, Powerwolf, Finntroll и други.

Започнали своето развитие като блек метъл група, а по-късно превърнали се в дуум и готик легенда в комбинация с редките, но много силни участия Tiamat очаквано поддържат много големия интерес на феновете от региона. За това и очаквайте специален концертен репертоар със завършено пълно шоу.

“Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас“, коментира Йохан Едлунд от групата. 

Sofia Metal Fest ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа "фестивал на закрито", а в съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи ще предложи и друг тип забавления нетипични за този формат.

В двата дни ще видим минимум 10 групи, като обявените до момента са още:

- KREATOR са една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие въпреки своята почти 30 годишна история! Те ще закрият фестивала и програмата на 10 април;
- PARADISE LOST, британските метъл легенди ще закрият програмата на 9 април;
- POWERWOLF – Най-успешно развиващата се немска power metal група с първи (хедлайнерски) концерт на Балканите и 90 минутно шоу точно преди KREATOR;
- FINNTROLL – Финландските веселяци за първи път у нас на 9 април.

И четирите групи ще се представят с пълни концертни репертоари

Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата ни страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени у нас, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет бе 100 лева, като в момента и до 31 март включително цената ще е 120 лева.

От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 и повече лица под 18 години.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите