Sofia Metal Fest с първо подгряващо парти този четвъртък

OFFNews 11 януари 2016 в 14:51 3053 0

Този четвъртък, 14 януари, в столичния бар "Rock IT" в 20:00 часа ще стартира първото подгряващо парти за Sofia Metal Fest 2016.

Очаква ви предимно музиката на групите, които ще видим на първото издание, и кратка томбола с тематични награди. Входът е свободен.

Sofia Metal Fest ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа "фестивал на закрито", а в съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи ще предложи и друг тип забавления нетипични за този формат.

В двата дни ще видим минимум 10 групи, като обявените до момента са :

- KREATOR са една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие въпреки своята почти 30 годишна история! Те ще закрият фестивала и програмата на 10 април;
- PARADISE LOST, британските метъл легенди ще закрият програмата на 9 април;
- POWERWOLF – Най-успешно развиващата се немска power metal група с първи (хедлайнерски) концерт на Балканите и 90 минутно шоу точно преди KREATOR;
- FINNTROLL – Финландските веселяци за първи път у нас на 9 април.

И четирите групи ще се представят с пълни концертни репертоари

Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата ни страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени у нас, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет бе 100 лева, като в момента и до 31 март включително цената ще е 120 лева.

От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 и повече лица под 18 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови