Decapitated, Hate и The Disease идват в София на 24 април

OFFNews Последна промяна на 16 февруари 2016 в 18:21 2749 0

BGTSC с удоволствие представя концерта на Decapitated, Hate и The Disease, който ще се проведе в столичния клуб "Mixtape 5" на 24 април от 19:00 часа.

Събитието е и своеобразно продължение и афтърпарти за всички меломани и почитатели на праведната музика, посетили фестивала Sofia Metal Fest.

Трите начина, по които можете да се сдобиете с пропуск за този концерт са:

1. От 17 февруари на свободна продажба ще бъдат пуснати 200 билета само в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Orange", "Пикадили", "Germanos", "Technopolis", "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Usit Colours", "Outlet Alex", магазин "Яко", "На Тъмно", "Metal Heaven", "Фотосинтезис", "Easy Pay", билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

До 29 февруари (включително) цената им ще е 35 лева, а в случай на налични след тази дата и до изчерпването им те ще се продават по 40 лева. Ако все пак в деня на концерта останат някакви пропуски, тогава цената им ще е 50 лева.

2. Първите 50 от вас, които публикуват снимки на своите фестивални билети във Фейсбук събитието на Sofia Metal Fest или ги изпратят на events@bgtsc.eu, ще получат своите безплатни пропуски за концерта на 24 април по време на фестивала.

3. Ако притежавате легално закупен фестивален билет, по време на фестивала можете да си закупите личен пропуск за събитието на стойност от 10 лева.

Касата за продажбата и получаване на пропуски ще се намира във фестивалната зона, след входа за посетители. Тя ще работи на 9 и 10 април с отваряне вратите на фестивала за посетители, до 19:00 часа.

Предстои обявяването на още две групи и допълнителна информация за събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови