''Новите комунисти от ДБ заменят диктатурата на пролетариата с диктатура на малцинствата''

OFFNews 28 март 2021 в 12:51 10921 0

Лидерът на партия КОД Петър Москов обвини Демократична България и коалицията на Мая Манолова за "нови комунисти", които се опитвали да наложат диктатура на малцинствата.

Според него либералните политици не защитават интересите на гражданите, а на големите глобални корпорации, които търсят единствено евтина работна ръка и нарастващи печалби извън Европа. Москов обвинява и ГЕРБ и СДС, че са изоставили истинските консервативни ценности на десницата.

Тяхната слабост и невъзможност да защитата дясното дава все по-големи сили на либералните екстремисти, като Демократична България, ДПС и коалицията на г-жа Манолова, казва Москов, който навремето бе зам.-председател на ДСБ.

Ето и цялата позиция на лидера на КОД:

КОД е дясното. Само консервативното дясно е бариера срещу опитите да ни наложат диктатура на малцинствата. Най-голямата опасност пред България днес е съюзът между новите и старите комунисти. Старите комунисти са БСП. Десетилетия наред, те ни налагаха диктатура на пролетариата. Днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат нова диктатура – диктатура на малцинствата. Цялата вълна от либерални, ляво-либерални и прогресивни формации, като ДПС, коалицията около г-жа Манолова, Демократична България, които всъщност са новите комунисти ни внушават, че ние като хора, като мислене, като начин на живот трябва да бъдем подчинени на тяхната политическа утопия.

КОД казва, че никой няма право да налага изкуствено равенство по малцинствен, расов, класов или друг признак. Едно общество не дължи интеграция на никого, освен на хората с трайни увреждания. Според КОД силната държава трябва да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от изработените от работещия пари, за да ги раздава на мързеливия, неграмотния, безотговорния, затова сме най-бедни в ЕС. Либерализмът развращава и толерира безотговорността, мързела и неграмотността. Да задължиш умните и работливи граждани да издържат все по-нарастващи армии от неграмотни и мързеливи е единствено в полза на неграмотни и безотговорни политици. Тези т.нар. либерални политици не защитават интересите на гражданите, а на големите глобални корпорации, които търсят единствено евтина работна ръка и нарастващи печалби извън Европа. Под натиска на тази заляла ЕС либерална вълна, десните партии у нас изоставиха истинските консервативни ценности на десницата и се самоопределиха като „центристки“ . Това се отнася и за ГЕРБ, и за СДС. Тяхната слабост и невъзможност да защитата дясното дава все по-големи сили на либералните екстремисти, като Демократична България, ДПС и коалицията на г-жа Манолова.

Тази либерална безотговорност, наложи в страната ни хаос и липса на правила. Разгради и съсипа държавата, а където няма държава всичко е мафия. Казват, че ще се борят с мафията и корупцията. Точно обратното - не можеш да се бориш нито с мафията, нито с корупцията, ако не изградиш силна държава. Само силната държава, с ясни правила и с грижа за гражданите си може да спре надигащия се розов фашизъм и мафията.

Това, зад което застават новите комунисти и либерали не е нищо друго освен нов розов фашизъм. Защото какво е да задължаваш всички да мислят еднакво и да сочиш с пръст всеки, който си позволи да изказва различно мнение? Какво е да задължиш умните и работливите да издържат неграмотните и мързеливите? Да създадеш една ненормална лъжа, една лъжа срещу човешката природа и да задължиш хората да живеят в нея? Не е ли фашизъм?

Затова КОД има ясен политически дневен ред. Изключително важна е декомунизацията. Старите комунисти и техните наследници разградиха държавата и „поканиха“ либералния екстремизъм в страната ни. Второ - смяна на социалната система. Това означава политиците да спрат да използват социалната система за политически цели и да отглеждат с парите на данъкоплатците послушни неграмотни армии, които с купения си вот да ги държат във властта. За да спрем диктатурата на малцинствата ще въведем задължително основно образование , ще спрем помощите за неграмотни и ще въведем образователен ценз при гласуване.

Преди парламентарните избори, нито една партия не пожела да се подпише под тези задачи, защото всички те се страхуват от силните либерални лобита в ЕС, издържани с парите на глобалните корпорации, припомни Москов пред шуменци.

КОД казва, че България трябва да си извоюва достойна позиция в Европа и заедно с другите консерватори да се противопостави на новия марксизъм, независимо дали ще го наричаме комунизъм, либерален фашизъм или просто розова диктатура.

КОД е бариерата пред тази ненормалност. КОД е възможността за почтен избор без избиране на голямо и малко зло, за тези, които знаят, че ГЕРБ не е решението, а лявата либерална вълна не е алтернативата, завърши представянето на консервативните приоритети Петър Москов.

Парламентарни избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови