Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората - имаме какво да дадем на България!

Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да подкрепяме. Повече никой няма да вкара ДПС в ъгъла!

OFFNews 30 май 2024 в 18:08 1038 3

Снимка Пресцентър ДПС

Вие сте най-силната ни организация. Вие сте сърцето на ДПС! Благодаря, че сме заедно, благодаря ви за доверието - ще го оправдая! С тези думи се обърна към актива на областната организация на Кърджали председателят на ДПС и водач на парламентарната листа за Кърджали Делян Пеевски.

Намираме се в исторически момент и за държавата, и за нашата партия. Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара ДПС в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа -те са първа класа. Те са като всички - достойни български граждани, каза лидерът на ДПС.

Нищо не може да се случи в България без нашето участие и всички останали вече го знаят. Сега най-важното е да поискаме доверието на нашите хора и да го получим, за да може да имаме достойно представителство в Народното събрание и изпълнителната власт, което е нашата цел и не крием това, подчерта Пеевски.

Ние сме готови да управляваме. Имаме подготвени кадри в цялата страна. Казвам го на висок глас - ние сме готови да управляваме, имаме какво да дадем на България, имаме какво да направим и в нашите населени места. За да може всички да видят какво е ДПС и какво могат да дадат нашите подготвени кадри. Ние го правим заедно, заяви Делян Пеевски.

Сега искаме доверието на хората. Ако има разочаровани, трябва да им се извиним, а след нашето извинение те ще видят реално нещата, които се случват, заръча той на актива на партията.

Не сме свършили всичко, това е само началото. Трябва да сме близо до хората и да имаме добро отношение към тях. Да не мислим, че те са ни длъжни, ние сме им длъжни, защото нашата власт произлиза от нашите хора. Без тях няма как да имаме власт. Те са нашият мощен гръб. Затова, с най-добро отношение към хората помнете, че те винаги са прави, призова Делян Пеевски.

Ще имате моята подкрепа за всяко нещо. От вас искам да сте при хората. Моето верую е, че трябва да се върнем при нашите хора, каза лидерът.

Колкото повече хора ни чуват и се връщат в ДПС, толкова ние ще бъдем все по-силни и по-незаобиколим фактор в държавата. Знаете, че на някои не им се харесва това ДПС да е фактор. През годините бяха свикнали да ни натикват в ъглите и ако имат нужда от нас тогава ситуационно да ги подкрепяме. Това повече не може да се случи, отсече Пеевски.

Ние ще решаваме кой може да управлява, кой може да е премиер, кои да са министри и ще решаваме дали искаме или не искаме да дадем нашата подкрепа. Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да подкрепяме, категоричен бе лидерът на ДПС.

Председателят на ДПС Делян Пеевски, водач на листата в Кърджали посети Средновековния манастир "Св Йоан Предтеча" в Кърджали, където бе посрещнат от Пловдивския митрополит Николай, който благодари за това, че всичко, което висшия клир поиска като подкрепа от държавата при срещата в Светия Синод в края на миналата година с лидера на ДПС, вече е изпълнено.

Делян Пеевски посети и новата джамия в Кърджали, където проведе среща с Главния мюфтия на България д-р Мустафа Хаджи, районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди и главния секретар на Мюсюлманско изповедание Джелял Фаик. Делян Пеевски се запозна отблизо с дейността на Районно мюфтийство Кърджали. Духовниците изразиха благодарността на мюсюлманското вероизповедание за законодателните промени, които са в подкрепа на вероизповеданието, затова, че със спешната намеса на председателя на ДПС Делян Пеевски държавата осигури необходимата материална подкрепа за изграждане на Висшия мюсюлмански институт, за да се обучават имамите в България в традиционния за нашата страна ислям.

На предизборната обиколка в кърджалийска област участваха и зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов, членовете на ЦОБ Ерол Мюмюн-кмет на Кърджали, Радослав Ревански-кмет на Белица, областните председатели на Кърджали и Хасково - Ресми Мурад и Мехмед Атаман, кметовете на общините Момчилград - Илкнур Кязъм, Крумовград - Себихан Мехмед, Ардино - Изет Шабан, Черноочене - Айджан Ахмед, Кирково - Шинаси Сюлейман, Джебел - Неджми Али, кандидатите за народни представители от кърджалийската листа на ДПС Байрам Байрам, Айтен Сабри, Павлин Кръстев, Елван Гюркаш, Абидин Хаджимехмед, Сейфи Мехмедали, Асен Палов, Месру Мюмюн, Ерсин Юмер и народният представител Адлен Шевкед.

Парламентарни избори 2024

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    22553

    3

    dolivo

    31.05 2024 в 08:12

    ами, изнудва с радикализация

    трябва яка ръка, инак ще стане като Хамас

    Само дето българските управници са котенца и дупедавци в сравнение с Израелските

    145

    2

    Джендо Джедев

    30.05 2024 в 19:15

    Мощният ви гръб е от обръчи от фирми. Плюс зомбираните ви закрепостени избиратели.

    1273

    1

    Johnny B Goode

    30.05 2024 в 19:11

    Хората са мощният гръб, а той е мощният задник на ДПС.
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх