Шофьор с бухалка нападна майка с дете и човека, който опита да я защити

Владимир Йончев 27 октомври 2015 в 16:59 52174 52

Шофьор излезе от колата и нападна майка, водеща за ръка петгодишно дете, която му направи забележка, че е в насрещното движение.

Случаен мъж се опита да защити майката, шофьорът извади бухалка и започна да го бие.

За инцидента, станал около 16 часа на столичния булевард "Черни връх", разказа читател на OFFNews.

Той ни изпрати снимка на колата, от която е излязъл шофьорът с бухалката. Тя е бял Ситроен ZX с регистрационен номер СА 6981 СА.

Инцидентът е станал в локалното платно на бул. "Черни връх" в най-стръмната част на булеварда между мола и Кръста.

Мъжът със ситроена е влязъл в насрещното платно. Спрял е, когато срещу него се е изпречила кола и тогава майката му е направила забележка.

Агресивният шофьор е нисък и набит мъж с бяла шапка. Размахвайки бухалката е крещял "ще ви изнасиля всичките".

В този момент майката е извадила телефон и е започнала да го снима. Тогава той тръгнал към нея с думите: "Прибери си телефона, че утре няма да си прибереш детето".

След като майката избягала и на мястото се струпали много хора, шофьорът се качил в колата и с много висока скорост тръгнал на заден в локалното.

Информацията, която МВР разпространи на страницата си е следната:

Около 16 часа в полицията е получен сигнал за възникнало спречкване на пътя. По първоначални данни, жена, шофирала автомобил с две деца в него, навлизала в локалното платно в района на бул. „Черни връх“, след пресечката с „Арсеналски“ когато била засечена от друг автомобил. Тя направила забележка на водача. Във възникналата словесна разправия, в защита на жената се включил гражданин, станал неволен свидетел на случилото се. Междувременно, полицейски екип от Четвърто РУ пристигнал на мястото на инцидента и задържал агресивния водач. Според информацията до момента, жената и децата не са пострадали.

Той е отведен в районното управление. Изяснена е самоличността му – той е на 51 г. , с криминални регистрации. По случая е образувано досъдебно производство.

OFFNews се свърза с мъжа, който се е опитал да защити жената и е бил подгонен от нападателя. Той каза, че в момента е в Районното управление, пише жалба за случилото се и по-късно ще разкаже подробности.

Тогава ще знаем по-точно откъде идва разминаването между версията на нашия очевидец и прессъобщението на МВР и кое е по-близо до истината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!