Млад мъж уби родителите си, брат си и баба си в Нови Искър

OFFNews 18 февруари 2019 в 11:23 9486 2

Млад мъж е убил родителите си, брат си и баба си в къща на ул. "Светлина" в Нови Искър, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за тежкото престъпление е получен около 10:30 тази сутрин. Задържан е 25-годишен мъж. По първоначални данни извършителят е нанесъл смъртоносни наранявания на жертвите.

По-късно градският прокурор на София Емилия Русинова обяви, че убийството е извършено с брадва. Знае се, че задържаният е посещавал психиатър през 2015, 2018 и 2019 г. Засега няма данни дали е с психични отклонения.

Телата са били открити след посещение от военна полиция, тъй като бащата на арестувания не се е появил на работа два дни. Той е бивш военен. След пенсионирането си е продължил да работи като цивилен в системата.

Съседи описват арестувания млад мъж като необщителен, семейството живеело затворено.

Четворното убийство се случва година след като в къща в Нови Искър бяха застреляни шестима души. Жертвите бяха баща, син, доведена дъщеря, нейният приятел и баба ѝ. В кладенец в района бе открита и майката, която също е била застреляна. Заподозрян за убийството бе 56-годишният Росен Ангелов – рецидивист с присъди за блудство и кражби. Няколко дни след престъплението той бе намерен мъртъв с куршум в главата.

Първоначално се появи информация, че задържаният е военен. От Министерството на отбраната обаче коментираха, че мъжът няма правоотношения със системата на Министерството на отбраната нито като военнослужещ, нито като цивилен служител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

2

квазимодо

18.02 2019 в 14:47

Не за хора става дума. Това са си чисто човекоподобни - тия от махалите.

12373

1

Emigirl

18.02 2019 в 12:12

Какво става, хора, какво правите!?