Атрактивни смарт устройства Xiaomi дебютират в мрежата на Vivacom

OFFNews 16 февруари 2024 в 15:59 525 0

мацка
Vivacom продължава да разширява каталога си от страхотни смарт устройства, като добавя три атрактивни нови модела на Xiaomi – функционалните смарт часовници Xiaomi Watch 2 Pro Lte и Redmi Watch 4, както и безжичните слушалки Redmi Buds 5 Pro с 10 часа живот на батерията.

Vivacom продължава да разширява каталога си от страхотни смарт устройства, като добавя три атрактивни нови модела на Xiaomi – функционалните смарт часовници Xiaomi Watch 2 Pro Lte и Redmi Watch 4, както и безжичните слушалки Redmi Buds 5 Pro с 10 часа живот на батерията. Телекомът непрекъснато разширява списъка от актуални устройства в портфолиото си, за да отговори на съвременните потребности на клиентите.

Xiaomi Watch 2 Pro Lte предоставя на потребителите стилна визия, достъп до изобилие от приложения през операционната система Wear OS и възможност за провеждане на разговори без наличието на смартфон. Елегантният смарт часовник идва с кристално чист 1,43-инчов Always-on дисплей и 46-милиметров циферблат с фино полиран корпус от неръждаема стомана, изработен в духа на класически ръчен часовник. Моделът работи с безкомпромисна производителност, благодарение на мощния чипсет Snapdragon W5 + Gen 1, осигуряващ гладко и безпроблемно изживяване. Xiaomi Watch 2 Pro Lte използва L1 + L5 двулентова глобална сателитна навигационна система, гарантираща по-точно проследяване на здравните показатели. А те включват както традиционните за повечето смарт часовници измервания на съня, пулса и дишането, така и детайлни анализи на телесни мазнини, основна скорост на метаболизма и нива на соленост на костите. Xiaomi 2 Pro Lte има до 55 часа живот на батерията, което го прави отличен аксесоар за физически активните потребители и за тези, търсещи функционалност и стил. Часовникът се предлага на цена от 17,98 лв./месец на изплащане за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Новият Redmi Watch 4 от Xiaomi е смарт часовник от последно поколение, изпъкващ с големия си и ярък 1,97-инчов AMOLED екран, лесен за навигация дори и при силна слънчева светлина. Обширният дисплей позволява безпроблемно управление на всички функции и изключително удобен изглед. Продължавайки олекотената дизайнерска философия на серията Redmi Watch, тялото на часовника тежи само 37 g и е комфортно за носене на китката. Всеки може да персонализира външния вид на устройството според личния си вкус, защото Watch 4 разполага с над 200 различни циферблата, даващи информация без вдигане на ръката. Redmi Watch 4 е идеален избор за трениращите, защото разполага с над 150 спортни режима, сензори за сърдечен ритъм и отчитане на кислород в кръвта и съвременен GNSS чип за още по-точно проследяване. Това, което отличава най-много устройството, е неговият живот на батерията, достигащ до 20 дни. Часовникът може да бъде закупен на цена от 5,98 лв./месец на изплащане за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Новите безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro са с подобрен външен вид и технически характеристики. Redmi Buds 5 Pro са сертифицирани за своя ултра HD звук, усъвършенстван от алгоритми с изкуствен интелект. Слушалките разполагат със система за активно шумопотискане и 3 режима за изолиране на страничния шум, които филтрират външните звуци за максимален комфорт на потребителя. Налични са 3 микрофона за безпроблемно провеждане на обаждания. Безжичните слушалки могат да се използват в различни среди, защото са защитени с IP54 сертификат на устойчивост на водни пръски и прах. Redmi Buds 5 Pro могат да работят до 10 часа с едно зареждане или 38 часа във включената кутия. Часовникът се предлага на цена от 1,98 лв./месец на изплащане за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!