Aleph, известна преди като Httpool от Aleph, бе избрана от Microsoft Advertising за представител в Централна и Източна Европа

OFFNews 14 ноември 2023 в 14:20 458 0

Снимка

Aleph, екосистема от глобални дигитални експерти, която свързва хиляди рекламодатели с милиарди потребители, има удоволствието да обяви, че е избрана за рекламен представител на Microsoft в 23 страни в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и други избрани европейски пазари * (включително България) да подпомага създаване на рекламни кампании в продуктите на Microsoft за търсене, дисплей и шопинг реклами.

Чрез това споразумение, влизащо в сила на 1 септември 2023 г., рекламодателите и агенциите в региона могат да се възползват от водещото предложение на Aleph, което съчетава рекламни решения и уменията на дигиталните експерти в региона, за разработване на рекламни кампании в рекламните платформи на Microsoft. Това сътрудничество позволява на Aleph да предостави на потребителите достъп до търсачката на Microsoft Bing, мрежите за търсене и аудитория на Microsoft Advertising, а сега и Microsoft Edge, създавайки диференцирани изживявания с висока стойност за потребителите и рекламодателите. Microsoft е в челните редици на иновациите, вливайки генеративна AI технология в своята рекламна платформа, за да отключи стойност за рекламодателите.

Това споразумение се основава на вече съществуващи и успешни отношения в Латинска Америка и Карибите, с изключение на Бразилия, които започнаха по-рано тази година. За да създаде възможности за растеж за рекламодатели и агенции по целия свят, Aleph също инвестира в своите специализирани в Microsoft търговски и оперативни екипи, предоставяйки на клиентите персонализирани умения за медийно планиране, стратегия за закупуване на аудитории и ефективна оптимизация на кампании.

Aleph ще използва своя богат опит в индустрията и платформата в ЦИЕ и останалата част от Европа, за да гарантира, че рекламодателите и агенциите създават и оптимизират въздействащи, локализирани дигитални кампании. Освен това ще улесни плащанията от местните пазари, на които оперира чрез решението за трансгранични кредити и плащания на Aleph, рационализирайки операциите за рекламодатели и агенции.

В средносрочен план Aleph възнамерява да разшири своите екипи, посветени на Microsoft, в централна и източна Европа, и да създаде нови възможности в региона в подкрепа на цялостната стратегия за растеж на Aleph. Сътрудничеството с Microsoft също така ще разшири портфолиото на Aleph в Европа, създавайки дългосрочни възможности за растеж на компанията, като същевременно ще осигури значими резултати за нейните рекламодатели и агенции в платформите за реклама на Microsoft.

„Microsoft Advertising има удоволствието да се включи в това обширно сътрудничество за продажби и маркетинг с Aleph в Централна и Източна Европа и други избрани европейски пазари. Aleph предлага изключителен местен опит и управление на взаимоотношенията, което ще позволи на рекламодателите и агенциите да се ангажират напълно с рекламната платформа на Microsoft, достигайки до нашата уникална, нарастваща аудитория от над един милиард души в Windows, Bing, Bing Chat, Xbox, Outlook, Microsoft Start и нашата мрежа от издатели на трети страни." каза Марк Ричардсън, регионален вицепрезидент за Европа, Близкия изток, Африка и Латинска Америка, в Microsoft Advertising.

„Развълнувани сме да разширим връзката си с Microsoft Advertising и да дадем възможност на нашите клиенти в Централна и Източна Европа и други избрани европейски пазари да създават въздействащи кампании в ценното продуктово портфолио на Microsoft – включително за новите иновации в генеративния AI. Това ще създаде нови възможности за нашите клиенти в региона да задълбочат ангажираността си с потребителите и да стимулират устойчив растеж.“ каза Венцислав Костов, управляващ директор Aleph в България.

Открийте какво е възможно: Microsoft Advertising ви свързва с повече от милиард хора в правилните моменти в работата и живота. С над 13 милиарда месечни търсения, силата на Microsoft Advertising в Windows и PC включва почти 700 милиона търсещи месечно по целия свят в 187 пазара. В Европа има приблизително 3,1 милиарда търсения на месец, като 170 милиона компютърни потребители търсят в 45 пазара.

Ако имате въпроси и искате да се свържете директно с Aleph, моля, използвайте този имейл адрес: [email protected]

* = Албания, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Кипър, Чешка република, Естония, Гърция, Унгария, Исландия, Латвия, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Черна гора, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика