Тръмп бе затворник № P01135809 за 20 минути

OFFNews 25 август 2023 в 07:09 2479 1

Затворникът Тръмп

Снимка БТА/АП

Историческа снимка на затворника Тръмп, направена в затвора в Атланта

Бившият американски президент Доналд Тръмп стана затворник № P01135809 за двайсет минути. Той се предаде в затвора на окръг Фултън в Атланта, където му бяха повдигнати десетина обвинения за подмяна на резултатите от изборите в щата Джорджия, съобщи БТА. 

След това той напусна сградата - гаранцията му бе 200 000 долара, и кортежът му отпътува към летище "Хартсфийлд-Джаксън" в Атланта, където го чакаше частният му самолет, за да го върне обратно до дома му в голф клуба в Бедминстър в щата Ню Джърси. 

Преди да се качи на самолета си Тръмп заяви: "Това, което се случи тук, е пародия на правосъдие". 

Това е намеса в изборите, подчерта бившият американски президент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

1

Bad Horse

25.08 2023 в 10:18

Пародия е, прав е. От която и страна на бариерата да се намирате по отношение на Тръмп, няма как да сте доволни от т. нар. "правосъдна система".

Ако Тръмп ви бърка в г*за, значи тези 20 минути са смешка. Трябваше да го затворят завинаги, нали така? Само му направиха реклама. Потвърдиха конспиративните теории на глупавите му фенове, че Блатото иска да го спре от участие на изборите, защото иначе ще спечели.

Въпреки цялата истерия, рейтинга му не мърда. Про- и анти-тръмпърите си останаха на позициите, неутралните си стоят неутрални. Защото най-ниския рейтинг в Америка от край време имат "слугите на народа" избираемите и неизбираеми. Проучване след проучване показват ниско доверие в Конгреса, правораздането, полицията, здравните органи, данъчните власти.. във всички части от държавата. Която и партия да е на власт, недоволството отдолу не намалява, търси изразител. Този изразител сега е Тръмп. Като умре, ще е друг, пак с неговите политики. Защото Блатото вони до небето.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки