Пореден милиардер умря в Русия, този път след вуду сеанс при шаман

OFFNews 09 май 2022 в 22:29 17280 7

Снимка paszekpielawski.livejournal.com

Полицията в Русия е започнала разследване на смъртта на милиардера Александър Суботин, бивш високопоставен мениджър на на нефтената компания „Лукойл“. По първоначална информация Суботин е починал в резултат на сърдечна атака по време на сеанс на руски вуду шаман за отказване от алкохола, съобщи Телеграм каналът MSK1.RU.

Разследването се води от криминалния отдел на руската полиция в градчето Митищи в периферията на Москва. Ден по-рано смъртта на Субботин била констатирана от лекар от „Бърза помощ“ при посещение в подземната част на жилище в Митищи след повикване на спешния телефон.

Къщата, в която е намерено мъртвото тяло на милиардера е собственост на Алексей Пиндурин, който дал показания, че Суботин е пристигнал при него в състояние на силно опиянение от алкохол и наркотици. Трупът е бил в помещение, служещо за извършване на вуду ритуали от самия Пиндурин, който се представял като последовател на ямайска религия и наричал себе си „шаман Магуа“.

Първоначалните изводи на руската полиция са, че Суботин е починал от сърдечна атака, а експертиза трябва да установи дали това е в резултат на действието на наркотици. С кончината на Суботин морът в средите на руските топ мениджъри и милиардери продължава с пълна сила. Напоследък Александър Суботин беше собственик на „Новая транспортная компания“, а в миналото беше в управителния съвет на Търговски дом „Лукойл“, търговското дружество на „Лукойл“. Братът на Александър – Валерий Суботин беше вицепрезидент на целия концерн.

Главен партньор на частния „Лукойл“ е „Газпром“. Досега от началото на годината при странни обстоятелства от този свят си заминаха  доста настоящи и бивши мениджъри на дружества от групата на „Газпром“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

615

7

швейк

10.05 2022 в 09:57

С основание са се притеснявали рашистите от черната магия, открита в Украйна ...

-60

6

офф бее

10.05 2022 в 00:49

Сега. За да сме точни, квасът е пренесен в Киевска Русь от Америка. А е попаднал там когато са я открили македонците.
Нали никой няма да оспори факта, че македонците са открили Америка?!
Така че, ако обичате...нали!

440

5

Pietro

09.05 2022 в 23:32

Дааа, Путлер си ги убива, но ще дойде и неговия край. Тук в Щатите има един бивш олигарх от Газпром, който е обявил награда от $1 милион за главата на джуджето. Редица от олигарсите, направо да ги оплачеш, изпаднаха от списъка на милиардерите и сега завалиите са само мултимилионери. Сред най-засегнатите може да започне тайно наддаване за наемане ан евентуален килър за Влад. При набъбващата безработица в Раша, нищо чудно да се намери мераклия да гръмне ботоксовия гном в десетката. Лошото е, че след него можело да дойде друг кагебеец - Патрушев, който бил още по-голям скот. Въобще Раша е обречена да бъде управлявана от изроди.

3767

4

Име на профила

09.05 2022 в 23:10

Ти недей така, според руската уикипедия квасът е от Киевската Русь, ще излезе и той украински и още повече ще ги разлюти българските рашисти...

10298

3

AntiZ

09.05 2022 в 23:04

Дай да се напънем как се казва шаманът?! Награда-каса бира! За троловете-каса квась!

3767

2

Име на профила

09.05 2022 в 23:00

Последния път, когато убиха някой ги обвиних в липса на въображение.

Днес най-отговорно си взимам думите назад.

-8580

1

Путлер си ги убива един по един.
 
X

Да помогнем на украинските деца!