Жената на Бареков издаде наръчник за продажника

OFFNews 24 март 2015 в 09:31 7799 15

"Български демократичен център” ЕООД предлага търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника и друга литература, писане на концепции, законопроекти, речи, обещания и др, продажба на вторични суровини, гласувания в социалните мрежи, анкети, допитвания и т.н. за % от 16 млрд. Цената за тези услуги е 30 сребърника за съвременен Юда (по курса на деня). Редовните клиенти се ползват с отстъпки и бонуси".

Тази обява се разпространява от Мария Календерска, жената до лидера на "България без цензура" (ББЦ), съобщи Нова телевизия.

Партия БДЦ се роди в неделя, когато на своя трети конгрес ЛИДЕР се преименува на "Български демократичен център". Към нея се присъединиха и отцепниците от "България без цензура" на Николай Бареков.

Преди това така се наричаше парламентарната група, която влезе в Народното събрание с коалицията около ББЦ. Депутатите на Бареков веднага се разграничиха от него и кръстиха групата си БДЦ.

"Български демократичен център” ЕООД е реална, работеща фирма, със съвсем законни услуги. Тя е регистрирана с 2 лв. капитал. Аз съм първият заявител на тази марка, защото името беше измислено в нашия офис", призна Календерска.

Тя обвини съпредседателя на новата партия БДЦ и бивш секретар на ББЦ Стефан Кенов, че е изнасял мека мебел и компютъри от централата на ББЦ, за да ги занесе в централата на новата формация.

"Много е жалко, това е български депутат, който трябваше да защитава около 300 000 души, които са гласували за тях и изведнъж взима мебелите от офиса на „България без цензура” в Бургас да ги пази и сега си е открил офис на „Български демократичен център със същите тези мебели, които са купени с дарения. Това са столове, маси, компютърни конфигурации. Това са смешоци – нещо средно между смешник и мишок", коментира Календерска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!