Завърналият се в ГЕРБ отцепник завършил СПТУ с успех 3.67

OFFNews 21 май 2014 в 16:16 64109 52

Отцепилият се от ГЕРБ, поблазнен от оферта на Николай Бареков, но завърнал се същия ден в партията на Борисов и Цветанов депутат втори мандат Даниел Георгиев, е завършил СПТУ със среден успех 3.67.

Това е видно от копие от дипломата му, разпространявано в социалните мрежи.

Роденият в Бухово през 1977 година Георгиев е учил в Средно професионално-техническо училище (СПТУ) по машиностроене. СПТУ беше най-ниското ниво на професионално образование в България, значително под нивото на бившите техникуми, които бяха преобразувани в професионални гимназии.

Въпреки това депутатът, който написа "оговорен" в SMS до Нова тв, но има висше образование, не е успял да изкара повече от три по нито един от общообразователните предмети освен философия (оценката му по предмета е 5.00), история и биология, които е завършил с 4.00.

В дипломата има една единствена шестица - по практика.

Дипломата от училище на депутата втори мандат от ГЕРБ му дава право да работи като монтьор на ел. машини и трансформатори.

OFFNews потърси Георгиев за коментар.

"Няма да коментирам дипломата си. Не съм виждал, тази която е пусната в социалните мрежи, не зная дали е моя", каза той пред наш репортер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!