Най-новият отцепник от ГЕРБ се връща при Бойко

OFFNews 20 май 2014 в 11:00 6975 8

Даниел Георгиев

Депутатът Даниел Георгиев от ГЕРБ е внесъл в делеводството на парламента молба за напускане на парламентарната група, но после я оттеглил. Той съобщи това на извънредна пресконференция на ГЕРБ.

Новината за напускането му дойде вчера от лидера на "България без цензура" Николай Бареков, който обяви в Сливен, че Георгиев ще е четвъртият отцепник от партията на Бойко Борисов, който ще се присъедини към ББЦ.

"Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане част от експертния екип на ББЦ", заяви Бареков.

Лидерът на ББЦ описа Георгиев като една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ – и психически, и физически.

От пресцентъра на ГЕРБ обаче съобщиха, че за момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента Михаил Миков е депозирана молба за напускане на групата на ГЕРБ от Даниел Георгиев.

Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ГЕРБ.

Парламентарната група на Бойко Борисов досега напуснаха Георги Марков, Светлин Танчев и Красимир Стефанов, бивш шеф на НАП. В момента те се водят депутати на Николай Бареков заедно с Румен Йончев, който напусна Коалиция за България.

Наскоро Бареков обяви, че голяма група депутати от ГЕРБ ще напуснат партията след евровота.

Ог ГЕРБ пък подозират, че председателят на парламента Михаил Миков им отне една стая в парламента, за да я даде на независимите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови