В БСП настъпил смут след изказването на Хафъзов

OFFNews Последна промяна на 15 февруари 2014 в 11:53 1997 4

Страхил Ангелов

"В БСП настъпи смут." Така депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов описа реакцията на съпартийците си след изказването на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов вчера в парламента, след като депутатите отхвърлиха предложението предизборната кампания да може да се води и на език, различен от българския.

"Аз ще бъда свободен, въпреки вашите рестриктивни действия. Аз ще вървя по пътя на Осман Калъч, Ахмед Даутоглу от село Искра, по пътя на Нури Адалъ и на Ахмед Доган. Аз съм "за" демокрация и ще продължавам да бъда за нея. Без значение вашето отношение към демокрацията и към малцинствата в страната", каза Хафъзов от парламентарната трибуна.

Не го разбрах това момче какво иска да каже, заяви Ангелов в коментар за Нова тв днес. "Не разбрах какво цели. Какъв е толкова проблемът, че агитацията не е на турски език?".

Червеният депутат определи като "безотговорно" изказването на колегата си от ДПС, особено на фона на това, което се случи в Пловдив.

Ангелов коментира, че всичко, което са поискали от ДПС им е било дадено.

"Време е и БСП да си начертае някои червени линии, отвъд които не можем да минем. Осем месеца слушам: "ДПС не са съгласни да махнем плоския данък", "ДПС не са съгласни за "Белене", "ДПС не са съгласни с едно или друго", коментира Страхил Ангелов. Според него подобни изказвания "бият по авторитета на БСП".

Ангелов не коментира по същество скандалната си визита в Сирия. Той отрече, че е получил пари за нея. Това, по думите му, би свидетелствало за това, че той се занимава с търговия на оръжие, а той бил "твърде млад" за подобно нещо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.02 2014 в 15:00

Никакъв смут не е настъпил, това е само за пред хората, тези нямат нито достоийнство нито някакви убеждения освен да са на власт на всяка цена.

15.02 2014 в 12:45

"Ангелов коментира, че всичко, което са поискали от ДПС им е било дадено."
И какво ви мотивира бе ибрикчия ?!
Гласуваш за БСП, получаваш ДПС.

15.02 2014 в 12:26

Е как така настъпила сега смут в БСП.Какво са очаквали след изказването "или избираме Пеевски, или правителството пада". Нататък всичко си тече според тяхното решение да гласуват "за".

15.02 2014 в 12:25

Не знам защо,вчера ОФФ-ът ми резна коментарчето по темата.
Простичко обясних на забравилите,че хората,описвани като негови идоли,са едни турски шпиони,направили възможното,през 80-те години на 20в.,да се сложат експлоазивите на гара Белово,по др.гари в страната,както и бомбите във вагоните с надпис"За майки с деца".
Направих и аналогията,за 20-те години на 20в.,когато дядовците на сегашните социалисти,взривяват православен храм в София,на връх Великден.Мисля,че историята говори достатъчно и не бих си позволил повече спекулации.
Колкото до това,че отрудените,обикновените турски селяни,продължават твърдо да гласуват за ДПС,нищо необичайно няма.Те живеят бедно,в анклави,само турски села.Промиват им мозъците ежедневно,а това никак не е трудно.Как да се появи др.бюлетина в техните урни????Кой би посмял да го стори?Атаката над джамията вчера беше грешка.Гневът на хората в Пловдив,трябваше да се излее на "Стамболийски"45А.Поругаването на храм,още повече ги втвърдява и още повече засилва позициите на ДПС.
А кой създаде ДПС?Не беше ли товарищ Луканов?