Утре ми готвят нов запис, разбрах от Фейсбук, обяви Борисов

OFFNews 19 януари 2014 в 19:37 6050 25

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС (архив)

Бойко Борисов

Утре готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя". Информацията за това Борисов получил от Фейсбук, каза той.

„Надявам се да има спешни действия от прокуратурата. Защото аз вярвам в тази институция. Справят се много добре, безкомпромисни са към всички. Убеден съм, че няма да се намесят в политически интриги. Знам за това, говори се непрекъснато. В социалните мрежи информацията тече без цензура", заяви лидерът на ГЕРБ.

Преди дни, след като бе обявено създаването на проекта АБВ на Георги Първанов и редица лица от левицата декларираха, че ще се присъединят към движението, лидерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан коментираха, че целта на АБВ била да върне Борисов на власт. Журналистката Кристина Патрашкова (в. "Галерия") пък обяви, че имало запис, който доказват, че Първанов, Борисов и Румен Петков от БСП са се срещали в дома на лидера на ГЕРБ в Банкя.

„Вече ми омръзна, като наближат избори, да се работи по един и същ начин в тази държава. Чух Цветлин Йовчев да казва, че защото МВР не подслушвало, не го интересувало кой подслушва", каза още експремиерът.

"Много ги моля, ако искат да прехвърлят вината за подслушването на частни компании, те да си понесат отговорността, а не Цветлин Йовчев да казва, че не го интересува. След като Христо Бисеров беше уличен в крупни сделки, началникът му не е ли знаел? Ние трябва да гледаме с подозрения и към Местан", коментира още той.

Какво ме касае АБВ мен, ако искат да правят партия, ако искат не. Ние като партия уважаваме институциите. На мен ми правят данъчна ревизия, ходя постоянно в прокуратурата и давам показания. Още веднъж се обръщам срещу Йовчев - дали частни фирми подслушват е твой проблем, колега Йовчев. Не трябва да се крием по къщите си и да се чудим дали зад зидовете на тоалетните се подслушва, посочи Борисов.

"Фейсбук в момента е най-достоверната медия, която е без цензура и затова няма да я оставя. Сигурно е, че Първанов никога не е идвал в Банкя, ако се появи такъв запис, ще бъде насечен или компилация. Интересно ми е какво са измислили този път", коментира Борисов.

"Уж, държавата се подслушва, но само от моя дом излизат записи", учуди се Борисов. Според него заради лъжите на правителството, тегленето и неконтрулируемото харчене на пари фискалният резерв е намалял и много трудно ще можем да връщаме заемите. "За тези хора бъдещето време е любимо и ни препращат от 2015 до 2018 г. и не им е ясно след това какво ще стане. Тези компромати срещу мен трябваше да излязат април месец преди изборите, но понеже сега БСП е в паника, затова ги пуснаха сега. Те са в паника", каза още лидерът на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!