Трифонов: Политиката стана ''Хари Потър''. Петков като един български Дъмбълдор обяснява, че ''събира добрите сили''

OFFNews 29 януари 2023 в 13:20 3631 5

Слави Трифонов

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Слави Трифонов

От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Как "Продължаваме промяната" събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на "Хари Потър". 

Това написа във Фейсбук шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Вчера съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви, че "започва обединението на добрите сили и че всички демократични общности, партии, хора с каузи, с идея България да бъде просперираща държава започват голямото обединение".

Днес Трифонов реагира като написа, че човек разделя хората на добри и лоши само  в детството. Ето и публикацията на Слави Трифонов в социалните мрежи:

"Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто. После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър. 

Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него.

(...) Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това ѝ е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава.

P.s. Само искам да отбележа, че в последния филм за Дъмбълдор, той се оказа ЛГБТ.
Аз, разбира се, съм европеец и отчитам правото на всеки магьосник да определи сам сексуалната си ориентация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3650

5

ImBlack

29.01 2023 в 19:22

На Трифонов явно му се иска да го асоциират с Волдемор, но единственото общо е полумъртвия вид, Иначе си е все същия прост, алчен, стиснат, посредствен, учиндолски цървул!

1855

4

Чосър

29.01 2023 в 17:10

Хич не ме интересува кой е Дъммбълдор и кой Мадмартиган.. интересува ме реформа на прокуратурата и разследвания на оня каскет..

1020

2

PlamenIv54

29.01 2023 в 14:19

В близкото минало Волдемор Трифонов разруши два парламента и едно правителство. Преди това имаше идиотщини с референдуми, въпреки че сега тихичко си прибира субсидията над обещания от него един лев. След като с ортака си и брат по свръхего Борисов загубиха две години на България, с какво безочие пак се натиска да продължи да руши, за да не можем да излезем от дупката, в която ни набутаха.

1000

1

Elling

29.01 2023 в 13:26

Уважаема редакция на OFF NEWS, моля Ви да не обръщате внимание на истеричните повръщни на тоя вампирясал псевдоглист. Бих искал поне във Вашия сайт да не се разнася зловещата воня на тази отвратителна мърша. Благодаря Ви.