Трайков към избирателите си: Хора, не губете кураж, не сте малко!

OFFNews 02 септември 2016 в 08:43 9351 8

Снимка Архив

Бихме гласували за вас, но сме много малко. Много често чувам тези думи. Хора, не сте малко, не сте малко! 

Това заяви кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков. Той допълни обаче, че с удоволствие би подкрепил кандидата на ГЕРБ на втори тур, ако не стигне до балотаж. Освен ако нямам някакви големи резерви към човека, уточни Трайков и подчерта, че за него президентския вот е мажоритарен. "Ще очаквам обаче подкрепа от ГЕРБ за мен, ако успея да отида на втори тур, допълни той.

Решението за избора му е било единодушно. "Неразбраната ирония е проблем на други специалисти. Имам подкрепата на всички партии на Реформаторския блок", коментира Трайков вчерашното поведение на лидера на СДС Божидар Лукарски, който обяви, че не е съгласен с кандидатурата, след което от СДС обявиха, че подкрепата им за Трайков остава. 

Опозиционен президент няма, но държавният глава трябва да може да казва "не" на всеки, обясни Трайков. Като цяло президентът Росен Плевнелиев в политическите си оценки е бил точен и в същото време се е стремял да запази максимална лоялност към партията, която го е издигнала. Понякога това го е карало да бъде по-обран, коментира Трайчо Трайков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

8

синя сова

04.09 2016 в 12:11

Трайчо,никога повече не казвай това..."ако не стигнеш балотаж,ще подкрепиш кандидата на герП..."дай си сметка,че човек ,който е подкрепил ТЕБ,никога няма да подкрепи (още виртуалния)кандидат на герП!Никога!Просто трябва да се бориш за първото място ,защото когото и да излъчат гербарите,той ще е послушковец и фалшив каквато е цялата им фалшива ,уж дясна партия !Това е!И ако послушните мухоморки /журналистки ти задават такива провокиращи въпроси от този род,просто ги подмини без отговор!

17439

7

мнение от IP

02.09 2016 в 18:53

Честен, интелигентен и най-доброто е, че стои далеч от партийните простотии.

12078

6

edin slep

02.09 2016 в 12:07

Много сме, много повече от комунетата, но те гласуват, а ние много често не. Не гласуваме, защото мислим, не сме стадо като хората стоящи зад ГЕРБ или БСП - на ви кандидат, гласувайте. Ето, аз преди време гласувах за Прошко, а ме разочарова много.

Надявам се Трайков да остане честен човек. Ще гласувам за него.

РБ много по-рано трябваше да извади кандидат, който да обиколи страната и да се среща с хората, а не сега в последния момент. Защо се подведоха по Геройковото увъртане, ще се кандидатира ли Кръстникът или няма. Излизаш смело напред и ако трябва го биеш, за да го боли.

10377

5

bloodymary

02.09 2016 в 10:56

Ако Трайчо не стигне балотаж Кънев ще подаде ли оставка?