Цветанов: Радан Кънев въведе модела на политическите абсурди

OFFNews 24 януари 2016 в 18:00 5760 33

Снимка БГНЕС

Лидерът на ДСБ Радан Къневи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Радан Кънев въведе модела на политическите абсурди", каза на пресконференция във Варна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му в политиката има червени линии, които са били преминати от лидера на ДСБ. "Той го направи с несъстоятелните си изказвания", категоричен беше Цветанов.

По думите му е абсурдно да декларираш подкрепа към правителството, а в същото време да обявяваш, че си в опозиция.

"Подобни внушения само могат да отдалечат Радан Кънев от реалната политика", заяви зам.-председателят на ГЕРБ, като допълни, че Бойко Борисов стои зад всеки един от министрите в кабинета. "Ако Петър Москов беше от ГЕРБ, щяхме да бъдем далеч по-критични. За да няма спекулации, ще стоим твърдо зад него", посочи още Цветанов, като обяви, че предсрочни парламентарни избори не са полезни за държавата.

По думите му евентуален следващ парламент не би променил коренно управлението на страната, тъй като партийната конфигурация би била подобна на сегашната.

"Ако имаме служебен кабинет за три месеца, това би забавило работата по европейските фондове", обясни зам.-председателят на ГЕРБ, като обясни, че партията щяла да поддържа стабилността на правителството и държавата. "Кметовете на ГЕРБ разчитат на стабилно правителство, за да работят спокойно", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша