Цветанов: Оставам в ГЕРБ до края на живота си

OFFNews 18 декември 2013 в 16:35 4620 20

Цветан Цветанов

Снимка Сергей Антонов

Цветан Цветанов

 

Аз съм отдадем изцяло на ГЕРБ, така че ще остана в ГЕРБ до края на живота си, заяви Цветан Цветанов в твърдишкото село Жълт бряг, съобщи БГНЕС. 

На въпрос на агенцията по повод изказване на Мирослав Найденов, че отцепилите се двама депутати от ГЕРБ – Светлин Танчев и Георги Марков, са негови приближени и това дава повод да се мисли, че Цветанов прави нова партия, той отговори, че за първи път през живота си членува в партия и не мисли да прави друга партия.

"Ръководството така е решило", каза Цветанов по повод назначаването на Цецка Цачева за "класна" на парламентарната група на ГЕРБ.

Цветанов отиде днес е в село Жълт бряг заедно с депутата Десислава Танева, за да открие ремонтираната сграда на джамията в селото.

По информация на "Фокус" Цветанов благодари на всички представители от структурите на партия ГЕРБ, защото, когато те са в постоянна връзка с всички жители на всяко едно населено място политиците се надяват да получат информация за проблеми, които хората имат и какво може да си направи за тяхното решаване.

„Искам да благодаря на кмета на Твърдица Атанас Атанасов, на нашия депутат Десислава Танева и на бившия областен управител Марин Кавръков, както и на всички, които винаги са били сред нас и винаги са казвали какви са реалните проблеми, когато живеем в тази наша прекрасна родина.

Ние имаме изключително качество, и то е че имаме многообразие на етноса. Винаги трябва да съхраним тази духовност, която може да даде възможност да бъдем заедно в трудните моменти, независимо от това, че някой е мюсюлманин, християнин или изповядва друга религия”, коментира още Цветан Цветанов.

Той пожела на най–малките да слушат своите родители, баби и дядовци и да съхранят традицията, която техните деди са спазвали векове наред. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!