Страхил Ангелов: Срещата за Украйна трябваше да е в София

OFFNews Последна промяна на 02 май 2014 в 16:00 3019 6

Страхил Ангелов, депутат от БСП.

България трябваше да настоява срещата за Украйна в Женева да се проведе в София, обяви депутатът от БСП Страхил Ангелов в интервю за "Фокус".

"Не считам, че това е външната политика, която трябва да провежда България. И не само аз, а и доста други хора се изказаха в тази посока. Нито политиката в Близкия Изток, нито политиката във връзка с отношенията с Русия, според мен, е на необходимото равнище.

В цялата тази ситуация, България трябваше да търси посредничество. България е единствената славянска православна страна в Европейския съюз. Можеше да го използваме", коментира Ангелов.

По думите му това щяло да издигне авторитета на България, на българската дипломация и най-малкото – в цял свят в медиите ще се показва срещата в София.

Според Страхил Ангелов България в никакъв случай не трябва да подкрепя санкции срещу Русия, защото това е пагубно.

"България ще бъде най-силно засегната от едни санкции. За момента, нещата се развиват в негативна посока", коментира червеният депутат.

Името на Страхил Ангелов нашумя покрай негово посещение в Дамаск в началото на годината, което не беше съгласувано с ръкводството на БСП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.05 2014 в 18:33

Този международник да не е решил да седне на стола на Вагинин? ... Много активно се занимава с външните ни държавни дела? Егати, майтапа!

02.05 2014 в 18:15

Другарят с аграрната физиономия е не само рядко прост, но и болен от путинизъм. След като преговорите са между НАТО, Русия и Украйна, нормално е да се водят на неутрална територия. Нека му напомним, че България е член на НАТО, колкото и да не му харесва това.

02.05 2014 в 17:34

Страхил Ангелов бил славянин, еба си мамата, не знаех че славяните са църни като цигани.Националност човек може да се избере, ама сори маймуни, ако сте се родили шебеци, няма как да сте човеци.

п.п. Колко пъти повтарям че русоглистите които дращат по форума са карашик от циганин и руска краварка, ако някои не знае как изглеждат, може да погледнат горният.

Иначе славянките изглеждат така
https://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE


02.05 2014 в 17:26

... пак се смесват нещата... нерде русия, нерде путин...

... нерде интересите на България, нерде интересите на бесипету... и по точно на назначените от москва управляващи...

... хахахахахахахахаха

... чета, че общоевропейският газов интерес спира до Западните Балкани... що така бре... нещете в Европа, така ли... от Митническия съюз бягат Беларус и Казахстан, а вие искате да ни загробите...

... я пак ми повтори за Интересите на България...

... хахахахахахахахаха

02.05 2014 в 16:48

Този тъпак що не емигрира в Сирия?

02.05 2014 в 16:21

Щото ние си нямаме проблеми...