Quantcast

Станишев: Хората започват да чувстват, че държавата е предсказуема

OFFNews Последна промяна на 07 декември 2013 в 15:13 4392 33

Сергей Станишев
Сергей Станишев

 

"Четири години държавата е била най-неизрядният платец, бизнесът е бил рекетиран, отнемал се бизнес, но това вече се променя и хората започват да чувстват, че държавата е предсказуема".

Това обявил лидерът на БСП Сергей Станишев на среща със софийската организация на социалистите, която се провела днес в зала 6 на НДК, съобщиха от пресцентъра на партията.

Веднага след нова година предстои цялостен пакет на много антимонополни закони, отчел още лидерът на столетницата.

Той напомнил, че по пакета е постигнато съгласие и с министрите, и с ДПС (визирал е съвместния семинар на БСП, ДПС и министрите в Боровец миналия уикенд).

„Промените засягат и начина на функциониране на банките, и правата на потребителите, и другите финансови институции, които в много случаипросто заробват хората, и правата на българските производители, които трябва да бъдат защитени, и проблемите в енергетиката, където също господстват монополи и потребителите са почти незащитени”, пояснил Станишев.

По думите му всички тези промени в законите ще бъдат в дневния ред на парламента още от началото на 2014 година.

„В диалог с всички заинтересовани ще решаваме и приемаме тези промени. Вярвам, че хората и икономиката ще започнат да чувстват ефектите от новата политика, насочена към възраждане на производство, на икономическия растеж, създаване на работни места”, казал още лидерът на БСП. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.12 2013 в 03:36

Товарищи фашисты, милости просим.
Вместе власть буржуев сбросим.
Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
Крепите над миром красные объятья.
Пролетарии, стройтесь в единую линию
Сегодня командуют Троцкий и Муссолини.
Красное знамя борьбы пролетариев.
Сегодня развернуто от России до Италии.
Владимир Маяковский
в. “Известия”, 30 ноември 1922

07.12 2013 в 23:51

Днеска голяма скука, няма нито един комуноид да го напсувам, а на СерГей ако му кажа че ще му го начука, ще се изкефи, коофти работа.

07.12 2013 в 23:50

Първите 8 реда са добре, след това е доста бездарно.

07.12 2013 в 23:12

Прав е Станишко, ама само донякъде. Зер, понеже държавата вече е предсказуема, ние предчувстваме накъде отиваме - напред към евроазиятска диктатура. Ама не знам самият Станишко и неговата стерва Моника дали са си предсказали те накъде отиват. Наистина, България не е Румъния, но паралелите с Чаушесковото семейство са прекалено много.

07.12 2013 в 22:52

"Тате, ти циганин ли си?"
"Да!"
"А мама, тя циганка ли е?"
"Да, всички сме 100% цигани!!"
"Значи всички сме за БСП?"
"Аааа, чак такива цигани не сме!"

07.12 2013 в 22:42

Не знам колко е бил рекетиран и мачкан бизнесът през последните 4 години, нито колко е предсказуема държавата тъкмо сега , но областният и градски лидер на БСП в Пловдив Г.Гергов замрази дейността на панаира преди месец и си закри телевизията . А не е и изплатил дължимитезаплати за септември и октомври на съкратените. Не плаща на охранителните си фирми и на "Пътища Пловдив" -също. Та така социалистите стимулират икономиката и потреблението в страната. А, да - с коледни добавки на пенсионерите.

07.12 2013 в 22:35

След като са на власт същите които лъгаха 45г.,че ще построят комунизма,като в началото изнасилиха цяла България за да ограбят земята, вола и последната глава лук на Пижо.Преди 25г. същите бандити решиха да ограбят общонародната собственост създадена от децата и внуците му и най-нагло се превърнаха в капиталисти.След като лъгаха,клеветиха крадоха и убиваха 20г.накрая докараха целия български народ до просия. Сега пак яхнаха властта,защото разбраха,че българите са успели под носа им за периода от 1997г.до 2013г. да спестят 38 милиарда в банките за черни дни.Същите тези пак запретнаха ръкави и с поставени лица решиха по същия начин пак да ограбят всички българи,но видите ли сега половин България била съгласна пак да бъде доброволно ограбена от същите банди,които сега за по-сигурно са се съюзили с неграмотните Цигани и Турци.Днес въоръжени с нови закони под предлог,че са против спестените парти от "монополисти",да изпразнят съдържанието на банките,като го прибавят към откраднатите милиарди в банките на техните монополисти.

07.12 2013 в 22:16

Някой беше написал първите 8 реда. Не знам кой е: благодаря му!

07.12 2013 в 21:48

Spirit отиди сам да провериш какво става, но не се крий като мишка
Кажи за какво си там, а именно, за да защитиш правителството от завистниците
Ти май си поля-троля, само че с друг ник

07.12 2013 в 21:45

пътник си Стенашковец - гадже на Вагинин

Какво стана с троловете? ганди балкански, поля-троля, куректора, митьо великото и т.н. много сте пасивни.
Оставката па Пацо тигъра се приближава с всеки изминал ден