Quantcast

Сидеров сезира Цацаров, че е жертва на медиен натиск

OFFNews Последна промяна на 16 януари 2014 в 17:03 3154 8

Волен Сидеров, Снимка: Сергей Антонов
Волен Сидеров, Снимка: Сергей Антонов

Председателят на „Атака“ Волен Сидеров е подал сигнал в Прокуратурата, в който настоява да се вземат мерки срещу изтичането на информация по скандала на Летище София.

В сигнала си до главния прокурор националистът се оплаква от изтеклите вчера по медиите подробности около искането, което Сотир Цацаров отправи за имунитета на Сидеров.

Председателят на „Атака“ настоява Прокуратурата да вземе мерки срещу изтичането на информацията и да установи кой е виновен за това.

Сидеров подчертава, че изнесените подробности нарушават гражданските му права.

„Също така настоятелно Ви моля да се вземат всички необходими мерки за преустановяване изтичането на информация по прокурорската преписка, тъй като по такъв начин пряко се засягат моите права и интереси като гражданин на Република България. Създават се предпоставки действията на прокуратурата да бъдат повлияни от политически и медиен натиск. Всичко това поставя под съмнение безпристрастността на прокуратурата при евентуалното провеждане на бъдещо разследване“, пише до Цацаров Волен Сидеров.

Ето и пълния текст на сигнала:

Днес 16.01.2014 г. в средствата за масово осведомяване (вестник “Труд”, новинарски сайт “Пик”, новинарски сайт “ВеВести” и други) бяха публикувани снимки на редица документи, приложени към Искането от Сотир Цацаров – главен прокурор на Република България за даване разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Николов Сидеров – народен представител в 42-то Народно събрание от 08.01.2014 г.

Сред разпространените материали, освен самото искане за възбуждане на наказателно преследване са и постановление за образуване на досъдебно производство на Антон Кутев – прокурор при Районна прокуратура – Варна от 07.01.2014 г., медицинско свидетелство № 22 от 2014 г., издадено от д-р Деян Демирев от отделение “Съдебна медицина” при МБАЛ “Св. Анна” гр. Варна, протокол от разпит на свидетеля Костадин Руменов Колев , полицай Категория Е, сектор СПС отдел ОП при ОД МВР – Варна, освен свидетел и твърдящ, че е пострадал при инцидента на летище Варна. Наред с описаните документи в медиите беше разпространен и пълен списък на всички останали документи, приложени към гореописаното искане и тяхното съдържание. Това предполага, че те също ще бъдат публикувани.

С оглед на изложеното по-горе, Ви моля да се вземат незабавно необходимите мерки за установяване на длъжностните лица, разпространили в медийното пространство гореописаните материали и спрямо тях да бъдат наложени съответните законови санкции.

Също така настоятелно Ви моля да се вземат всички необходими мерки за преустановяване изтичането на информация по прокурорската преписка, тъй като по такъв начин пряко се засягат моите права и интереси като гражданин на Република България. Създават се предпоставки действията на прокуратурата да бъдат повлияни от политически и медиен натиск. Всичко това поставя под съмнение безпристрастността на прокуратурата при евентуалното провеждане на бъдещо разследване.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.10 2015 в 11:35

Винаги съм имал съмнения, че Сидеров е националист и той наистина се оказа такъв. РУСКИ националист! :)))

16.01 2014 в 22:37

Най-добре е г-на Цацаров
да прибере г-на Сидеров
при г-на Петното.
Уют и медиен комфорт.

16.01 2014 в 20:35

Според мен Волен Сидеров е агент на ДС със статут действащ агент от службите и затова не му излиза името при проверка. ДС е създател на всички партии у нас, включително "националистическите" и "турските". Предварително създават партии за да се обере и контролира естествения вот на тези хора и да не се остави място да се роди автентична националистическа партия. Именно защото е агент на ДС (като Доган, Гоце и Буда) на Волен му се разминават делата и зулумите - защото се крие под гриф "секретно задание"- един вид изпълнява специална роля на политик в БГ.

16.01 2014 в 20:28

Милият той!! Жертвеното агне на демокрацията! Исус от Ямбол!! Аз смятам да сезирам Цацаров, че съседите пържат скумрия на терасата и омирисват квартала! Това е силен натиск върху обонятелния ми орган!!!

16.01 2014 в 17:46

сидеров за кратко съм в БГ точка утре заминавам сейшелите точка идвай с мен точка среща пред съда точка парола: имаш ли сестра? точка отговор: не, но имам джобно ножче точка

16.01 2014 в 17:43

Сидеров, направо да си беше казал, че прокуратурата му пречи да си манипулира лумпените (избирателите). Вече и най-големите тъпаци няма да се вържат на глупостите на този простак.

16.01 2014 в 17:28

Тоя ямболски алабаш няма ли да проумее най-накрая, че земята не се върти около ситното му телце!???? Изнасянето на служебна тайна, драги ми Сидеров Смехурко, не вреди на тебе, вреди на прозвидството (по презумпция). За това и се намира в съответната глава на Наказателния кодекс. А за тебе няма какво да се изнася, ти си си прозрачен като целофан. Мязаш на Софийското поле - комплекс до комплекс до комплекс.

16.01 2014 в 17:17

милото то ;)