Quantcast

Реформаторите внесоха единна регистрация за изборите

OFFNews Последна промяна на 08 септември 2015 в 16:36 3049 3

Снимка БГНЕС/Гергана Костадинова

Реформаторският блок внесе днес единната си регистрация за местните избори в Централната избирателна комисия.

РБ ще се яви единен с единна регистрация. Внасяме и подписка със 6100 подписа, което означава че очакваме резултат „6+“. Това заяви ръководителят на предизборния щаб на РБ и заместник-председател на „Движение България на гражданите“ Найден Зеленогорски при внасянето на документите в ЦИК.

Той беше категоричен, че Реформаторите имат много сериозен потенциал и партиите в Блока са успели последните дни да се справят с по-голямата от арбитражите за общи кандидати на предстоящия на 25 октомври местен вот.

Все още имаме няколко въпроса за изясняване, но те са минимални. За нас важно е Реформаторският блок да се представи добре и кметовете, и общинските съветници на ГЕРБ и РБ да са достатъчно, за да можем да кажем че коалицията е стабилна. Аз съм повече от убеден, че това ще се случи, подчерта Зеленогорски.

Председателят на предизборния щаб на РБ подчерта, че единната регистрация не е компромис, а цел, която партиите в Блока са си поставили преди много време.

Беше доста трудно, имаше нужда от много дискусии, но в края на краищата в една пет-партийна коалиция решенията се вземат след дискусии, и съм сигурен че след като се вземат, те се изпълняват. Допускам че е възможно в около 5 % от общините да има и отделно явяване на някои от политическите сили от РБ, но марката РБ ще бъде преди всичко в 95 % от случаите, подчерта Найден Зеленогорски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.09 2015 в 20:03

.

Тия пиявици са се лепнали за ГЕРБ и няма отърване.

Ебах ти досадниците !!!

08.09 2015 в 18:50

Въпреки целенасоченото саботиране на реформаторските усилия от партиите на мафиотското статукво, РБ показва на народа ни кой има визия, воля и ресурси за неговата промяна. Нещо пиовече, той увлича в градивна посока и управленската политика на ГЕРБ ! Затова реформаторите заслужават пълна подкрепа !
И дано изборните им резултати да бъдат възможно най-добри !
За доброто на България ! Успех !

08.09 2015 в 16:46

Пф-ф-ффффф!!!!!!!!!!.....
Единно във Варна!
Да ги видим!
Моля внесете листата!