Радан Кънев смята, че Борисов е заличил шансовете за подкрепа на десните избиратели

OFFNews 15 октомври 2016 в 18:02 12760 31

Радан Кънев смята, че Борисов е заличил шансовете за подкрепа на десните избиратели

Г-н Бойко Борисов много се обърка и почти изличи шансовете да получи подкрепа от десни избиратели (независимо на кой тур). Подчертавам - избиратели, а не партийни лидери... Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ДСБ Радан Кънев. 

"Познавам старите седесари. Те са хора, обединени от съпротивата срещу опитите на властта да пречупи гръбнака на свободния човек", написа Кънев и допълни:

Познавам и наборите си - тези, които помним рекета и мутрите от 90-те, никога няма да позволим той да се върне. Днес ражданите през 70-те и 80-те са гръбнакът на българския бизнес. И той няма отново да се прегъне пред рекетьори.
Познавам и младите българи. Те поне са израсли свободни, в свободна Европа. Те предпочитат дори емиграцията пред съобразяването с местни обръчи и дерибеи. Те няма да допуснат да бъдат върнати в ХХ век...

Опитът властта да бъде упражнявана с натиск, рекет и заплахи е признак на слабост, която ще бъде тежко наказана от избирателите.

Българската десница никога не може да бъде съучастник в такъв натиск. Тя е общност на свободни хора, които имат силата да сложат граници на всяка комунистическа власт. Това изисква смела съдебна реформа, силни национални институции и достойно партньорство в общностите на свободния свят - Европа и НАТО.

И българската десница има кандидат, който няма да се огъне и да предаде тези ценности, традиции и цели. Нито през кампанията, нито в президентския кабинет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

34

Izalina

16.10 2016 в 22:12

Абе лапсусът си е манус в случая, ако трябва да сме екзактни, ама айде сега ... подробности.

Иначе ГЕРБ си е екстра. Дума да няма. Точна проекция на настоящите ни остатъци от общество. Няма причина да им се сърдим, че ги има ОСЕЗАТЕЛНО, захапали блажна баница.

Там за ковача, съдбата, знаете си ...