Петков и Василев представят проекта си в символична софийска сграда

И утре няма да стане ясно коя ще е партията мандатоносител на новия политически проект

OFFNews Последна промяна на 18 септември 2021 в 10:15 11616 2

Снимка Архив

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще представят идеите си за бъдещо участие в политическия живот на страната утре в 11 часа в неформална обстановка. 

Мястото на срещата, на която ще пръсъстват и техни съмишленици, е център „Проджект лаб“ на столичния бул. „Мария Луиза“ №58, съобщават от "Продължаваме промяната". Дали проектът ще бъде представен в зала "Хармония" или в кафето на центъра ще зависи от това колко журналисти и симпатизанти ще заявят присъствие. 

Срещата ще се излъчва и на живо във фейсбук 

Център за образование, наука и култура Проджект Лаб се намира в реновирана и модернизирана сграда, емблематична за Стара София. Преди век тя носи романтичното френско име „Жермандре” и е собственост на знатната фамилия Арие – богати индустриалци, развиващи благотворителна дейност и щедро подпомагащи българската култура. Днес сградата е сред добрите примери за рекреация на недвижимо културно наследство. 

Утре Кирил Петков и Асен Василев няма обаче да обявят коя ще е партията мандатоносител на новия им проект, научи OFFNews. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови